kolim Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 dhladh na thn uperxronisw se 5900ultra? tha exw diaforastis epidoseis h tzampa kopos?
dimitris__ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Εννοείται ότι πρέπει να το δοκιμάσεις... για χάρη της επιστήμης! Εμένα δεν μου έπιασε (έβγαζε σκουπίδια στα παιχνίδια) και δοκίμασα περίπου 10 BIOSes. Μπορεί όμως να πέσεις σε καλό κομμάτι. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη, το πολύ 10% (η διαφορά της 5900 από την 5950 ultra δεν είναι εμφανής στα παιχνίδια) και η επιτυχία εξαρτάται κατα κύριο λόγο από τις μνήμες (αυτές τον πίνουν πρώτες)...
kolim Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 an to kanw tha mporw na epanaferw to palio bios? an nai pws uparxei pouthena kanenas odhgos? uparxeiperiptwsh na thn kapsw?
dimitris__ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Πρέπει να έχεις standby μια κάρτα PCI για να μπουτάρεις με αυτή αν δεν ξεκινάει μετά το flash η FX και να κάνεις το flash back. Πάντως εμένα μετά από κανένα flash δε μου κόλλησε στο boot. Και δοκίμασα καμιά 10ριά από διάφορους κατασκευαστές 5950. Πάντα βέβαια υπάρχει το ρίσκο όταν ξεφεύγεις απο τα specs του κατασκευαστή.
peterp@n^ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 re an den vlepeis diafores, aksizeis na riskareis tin karta sou gia na peiramatisteis??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.