Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Γιαννη ακους? Επαθα σοβαρη ζημια και πηγα να σωθω με ghost 9. Αμ δε. Δεν φτανει που ειχα τον καημο μου(κατεστραμενο συστημα) ' date=' εκατσα, εβαλα windows, εβαλα Micosoft Framework, και οταν πηγα ο χριστιανος να κανω επαναφορα, το φρεσκοτατο κατα τα αλλα ghost v9, δεν την εκανε μεσω windows, αλλα απαιτουσε να βγει σε dos, εχοντας φυσικα 'λεει' το recovery disk της symantec! Φρικη!!! Αντε μες τον πανικο με το pc σε διαλυση, να βρεις αυτο το πραγμα. Δηλαδη, δεν φτανει που μας φορτωσαν να εχουμε να κανουμε εγκατασταση win, εγκατασταση Ms Framework (πολυ Microsoft ρε παιδια), στο τελος μας πεταξε και το μπαλακι με το symantec recovery disk. Τσαμπα δηλαδη κι η ταλαιπωρια μου και το στησιμο των win και στο τελος αχρηστο το ghost. Ετσι, τελικα γυρισα στο ghost 2003. Δισκετουλα και παλι δισκετουλα. Ουτε win, ουτε framework, ουτε symantec recovery disk κλπ Αμαν πια, αντι να τα βελτιωνουν , τα χαλανε τα προιοντα τους. Μετα απο ολη αυτη την ταλαιπωρια, πηρα το θαρρος να ρωτησω: τι ειναι και που υπαρχει η symantec recovery disk? Παντως στο γαιδουρακι που βρισκω τα παντα, δεν υπαρχει.[/quote'] Ετσι ειναι φιλε μου αλλα ΥΠΑΡΧΕΙ το recovery cd !!!!!!
metatron Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 pragmatika, poy mporoyme na to vroyme?
kirimis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Γιαννη ακους? Επαθα σοβαρη ζημια και πηγα να σωθω με ghost 9. Αμ δε. Δεν φτανει που ειχα τον καημο μου(κατεστραμενο συστημα) ' date=' εκατσα, εβαλα windows, εβαλα Micosoft Framework, και οταν πηγα ο χριστιανος να κανω επαναφορα, το φρεσκοτατο κατα τα αλλα ghost v9, δεν την εκανε μεσω windows, αλλα απαιτουσε να βγει σε dos, εχοντας φυσικα 'λεει' το recovery disk της symantec! Φρικη!!! Αντε μες τον πανικο με το pc σε διαλυση, να βρεις αυτο το πραγμα. Δηλαδη, δεν φτανει που μας φορτωσαν να εχουμε να κανουμε εγκατασταση win, εγκατασταση Ms Framework (πολυ Microsoft ρε παιδια), στο τελος μας πεταξε και το μπαλακι με το symantec recovery disk. Τσαμπα δηλαδη κι η ταλαιπωρια μου και το στησιμο των win και στο τελος αχρηστο το ghost. Ετσι, τελικα γυρισα στο ghost 2003. Δισκετουλα και παλι δισκετουλα. Ουτε win, ουτε framework, ουτε symantec recovery disk κλπ Αμαν πια, αντι να τα βελτιωνουν , τα χαλανε τα προιοντα τους. Μετα απο ολη αυτη την ταλαιπωρια, πηρα το θαρρος να ρωτησω: τι ειναι και που υπαρχει η symantec recovery disk? Παντως στο γαιδουρακι που βρισκω τα παντα, δεν υπαρχει.[/quote'] Karib... δεν φταιει το προγραμμα αμα εσυ δεν ξερεις να το χρησιμοποιησεις! :razz: Μα γιατι ρε παιδακι μου να πας Κρητη μεσω Νεας Υορκης??? Αυτο το πραγμα που πηγες και εκανες δεν βγαζει νοημα... ετσι απλα. Ειναι ξεκαθαρο τι θα κανεις στην v9.... Αμα βαρεσει μπιελα, βαζουμε το recovery cd --> restore --> και του δειχνουμε που ειναι το image. Plain simple... τωρα γιατι εμπλεξες με εγκαταστασεις windows και λοιπα, δεν μπορω να καταλαβω. Παντως εγω εχω παρει original το Ghost 9 και το χρησιμοποιω χωρς προβληματα... μαλιστα σωθηκα, γιατι δισκεττες δεν εχω στο συστημα μου εδω και 2 χρονια.
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 re paidia, peite pws tha ginei na vroume to recovery cd...
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 kati vrika edw alla einai poly berdemeno... :-|
iparou Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Τελικά ρε παιδιά, να ρωτήσω... Πώς bootaρουμε για να περάσουμε πίσω στο σκληρό το image που έχουμε κρατήσει ? Βρήκε κανείς τη λύση ?
iparou Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 όποιος έχει βρει λύση ας μας πει κι εμάς, γιατί έχω κάνει backup το σκληρό που έχει το λειτουργικό, αλλά αν κρασάρει τώρα, θα μείνω να τραβάω τα @@ μου γιατί θα έχω το backup αλλά όχι τρόπο να το φορτώσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.