Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Εγκατεστησα το Ghost v.9 και απο οτι βλεπω ,αν βλεπω καλα ,κανει image μεσα απο τα win χωρις εξοδο σε dos.Οπως και επαναφορα.Boot disk δεν φτιαχνει για την ...κακια την ωρα???? Δεν συνεργαζεται απο oτι καταλαβα με τις αλλες εκδοσεις του ghost (2003 ,2004).Ειναι αξιοπιστο σαν τα παλια ghost το image που φτιαχνει ??? Περιμενω τις απαντησεις σας.Ευχαριστω. ΥΓ. Απο οτι ειδα η Symantec αγορασε και το partition magic 8 ???
TeoNOKIA Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Στο site γράφει ότι συνεργάζεται με όλες τις προηγούμενες εκδόσεις του Ghost εκτός από την 2003 Norton PartitionMagic 8.0 ...ωραίο όνομα
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Στο site γράφει ότι συνεργάζεται με όλες τις προηγούμενες εκδόσεις του Ghost εκτός από την 2003 Norton PartitionMagic 8.0 ...ωραίο όνομα Σε ευχαριστω.Δηλαδη δουλευει με την 2002' date='2004 αλλα οχι με την 2003 ??? :?: :?: :?: [/color']
gv Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 ΓΙΑΝΝΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ME TO PLEXTORI 708-A AN ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ 2Χ Η Η SYMANTEC ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ και θα μπορούμε να παίρνουμε τώρα τα back-up μας σε 8Χ sorry για τα κεφαλαία ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 ΓΙΑΝΝΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ME TO PLEXTORI 708-A AN ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ 2Χ Η Η SYMANTEC ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ και θα μπορούμε να παίρνουμε τώρα τα back-up μας σε 8Χ sorry για τα κεφαλαία ... Δεν εχω πια το 708Α (παρεδωσε το πνευμα του...) αλλα το 712Α.Μολις δοκιμασα μεσα απο τα windows και partition λειτουργικου 5' date='56 GB τα εγραψε σε 12:53 λεπτα και δημιουργησε image (με high compresion) 2,56 GB....Σε dvd 8χ . Πολυ καλα θαλεγα. [/color']
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Προσπαθησα να εγκαταστησω και την εκδοση 2004 και την v.9 αλλα δεν με αφηνει... :twisted: :twisted: Και η v. 9 απο οτι ειδα δεν υποστηριζει bootdisk γαι περιπτωση που τα windows κρασαρουν... :twisted: :twisted: :twisted:
karib Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μολις εκπληρωθηκε η επιθυμια μου μαλλον! Ειδα στην symantec οτι παιρνει image σε dvd-rw! Για πρωτη φορα στην ιστορια του Ghost. Τερμα πια τα πεταμενα δισκακια!
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μολις εκπληρωθηκε η επιθυμια μου μαλλον! Ειδα στην symantec οτι παιρνει image σε dvd-rw! Για πρωτη φορα στην ιστορια του Ghost. Τερμα πια τα πεταμενα δισκακια! Να ηταν bootable το cd ' date=' dvd καλα θα ηταν.Το δοκιμασα και δεν ειναι...Οποτε η λυση του ghost2004 θεωρω οτι ειναι πιο πληρης παρα τα "ελατωματα" της γιατι ξεκιναει την επαναφορα και απο bootdisk.Δικη μου γνωμη φυσικα και φυσικα υποκειμενικη. :roll: :roll: [/color']
karib Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Γιαννη οντως αν ειχε και το bootable cd-dvd, ή εστω αν διατηρουσαν την παλια πατροπαραδοτη δισκετα, θα ηταν το τελειο. Ειλικρινα δεν καταλαβα γιατι την καταργησαν.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Γιαννη οντως αν ειχε και το bootable cd-dvd' date=' ή εστω αν διατηρουσαν την παλια πατροπαραδοτη δισκετα, θα ηταν το τελειο. Ειλικρινα δεν καταλαβα γιατι την καταργησαν.[/quote'] Ισω...λεω και παλι ισως επειδη ολη η διαδικασια γινεται μεσα απο τα win χωρις dos και restar να μην γινεται να ξεκινησει το προγραμμα απο dos... :?: :?: :?: Οποτε αν γινει κατι και το pc δεν ξεκιναει πρεπει να περασουμε τουλαχιστον τα win και το προγραμμα και να κανουμε επαναφορα.Καπου μισυ ωρα για γρηγορα υπολογιστη.... Βεβαια μπορουμε να εχουμε ενα οποιοδηποτε ghost με τον 2003,2004 να το απεγκαταστησουμε το προγραμμα να βαλουμε την v.9 και μετα να μπορουμε να κανουμε μια πολυ γρηγορη επαναφορα απλα για να δουλευουν τα xp και μετα την οριστικη μασα απο αυτα......:roll: :roll: Η επιλογη δικια μας....
karib Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μηπως αφαιρεσαν τη δυνατοτητα για dos boot disk γιατι τα cd-dvd μπορουν να γινουν bootable? Ειμαστε δηλαδη εντελως σιγουροι οτι δεν ειναι bootable? Το εψαξες και δεν εχει επιλογη κατα την δημιουργια του image?
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μηπως αφαιρεσαν τη δυνατοτητα για dos boot disk γιατι τα cd-dvd μπορουν να γινουν bootable? Ειμαστε δηλαδη εντελως σιγουροι οτι δεν ειναι bootable? Το εψαξες και δεν εχει επιλογη κατα την δημιουργια του image? Εγω δεν ειδα κατι για τετοια επιλογη... :oops: :oops:
karib Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 ok. Ειχαν εμπνευση οταν αφαιρουσαν την δυνατοτητα.
karib Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Ρε παιδια, εγκατεστησα το Ghost v9, και μου λέει οτι δεν εχω εγκαταστησει το Microsoft Framework Net 1.1 Καλα, τι ειναι αυτα? Ειδα και στο site, στα requirements και οντως το απαιτει. Γιατι? Ποσα mb? Που μπλεκεται η microsoft?
dpetka2001 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 :arrow:τι ειναι :arrow:download (αναλογα με τη γλωσσα του OS) :arrow:Microsoft .NET Framework 1.1 Service Pack 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.