StavrosD Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Σε ένα site που έφτιαξα με asp.net , το οποίο είναι στημένο σε Windows 2003 Server, και χρησιμοποιώ και SQL για βάση δεδομένων, έχω το εξής πρόβλημα: Όταν πάω στην login page, μου βγάζει ένα παράθυρο του explorer, που έχεο τίτλο "connect to ...(computer name)" και κάτω ακριβώς ζητάει user name, password, και έχει και το κλασικό checkbox "Remember my password". Σε άλλο υπολογιστή δεν μου το βγάζει, λογικό αφού το authentication το κάνω σε δική μου φόρμα μέσω Web. Αν βάλω το administrator username/password του server, προχωράει κανονικά, αλλά για ευνόητους λόγους δεν θέλω να το δίνω στον καθένα που θα βλέπει το site. Αν πατήσω Cance, παίρνω αυτό το μήνυμα: Server Error in '/Agora' Application.-------------------------------------------------------------------------------- Access is denied. Description: An error occurred while accessing the resources required to serve this request. You might not have permission to view the requested resources. Error message 401.3: You do not have permission to view this directory or page using the credentials you supplied (access denied due to ACLs). Ask the Web server's administrator to give you access Ξέρει κανείς τι ρύθμιση πρέπει να κάνω ώστε να μην μου το βγάζει αυτό το παράθυρο; Ευχαριστώ;
StavrosD Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 3 μήνες το έψαχνα, και με το που έστειλα post για βοήθεια, μέσα σε 5 λεπτά το βρήκα. Αν τύχει και σε κανέναν άλλο, πιθανότατα θα οφείλεται στην μετακόμιση των αρχείων (που υπό προϋποθέσεις οδηγεί σε απώλεια των security ρυθμίσεων του NTFS. Η λύση είναι: Δεξί κλικ στον κατάλογο που έχει το web site -->δεξί κλικ-->properties-->security (εναλλακτικά δεξί κλικ στο site στον IIS, και permissions), advanced, add, everyone (αν θέλετε περισσότερη ασφάλεια βάλτε μόνο το account που αντιστοιχεί στο ASP ή στο anonymous user, δεν θυμάμαι σίγουρα ποιό), ΟΚ μιά φορά. Με το everyone επιλεγμένο, κλικ στο Replace permission entries on all child objects...) , OK. Και το πρόβλημα λύθηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.