Godfath3r Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 m@l@[email protected]ka vrhkes kanena allo?Giati ontws einai xrhsimo auto pou 8eleis!
Teacher Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Αν πατήσεις το W στη δεξιά πλευρά του πάνελ, στο wizard δηλ. θα δεις επιλογή που λέει "What U Hear". Δηλώνεις μετά σε τι μορφή θέλεις να σώσεις το αρχείο (WAV, MP3, WMA, OGG) και είσαι αρχηγός.
dub Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Πάω να το (ξανα)κατεβάσω και να το τσεκάρω. Εγώ δεν το είχα πάντως προσέξει.
dub Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 γαμώτο εγώ δε βλέπω αυτό το (πολυπόθητο "΅what U Hear"). Πατάω "W" και 1η καρτα "select sound card output device". και εκεί έχει την κάρτα ήχου μου .Μήπως επειδή είνα παμπάλαια.?? Τι έκδοση δοκιμάσατε?
Anexann Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Το ξέθαψα το post αυτό επειδή έψαχνα ακριβώς ένα τέτοιπ πρόγραμμα και το All Sound Recorder XP v2.22 κάνει τη δουλειά μια χαρά! Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι ζητάει register. Υπάρχει κάποιο άλλο εντελώς free;
Luxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Αν πατήσεις το W στη δεξιά πλευρά του πάνελ, στο wizard δηλ. θα δεις επιλογή που λέει "What U Hear". Δηλώνεις μετά σε τι μορφή θέλεις να σώσεις το αρχείο (WAV, MP3, WMA, OGG) και είσαι αρχηγός.Καλο αυτο, αλλα στην περιπτωση μου δεν λειτουργει. εχω ακουστικα 5.1 που συνδεονται μεσω usb και ειναι ανεξαρτητα απο την καρτα ηχου ( λογικα ). για αυτο και δεν υπαρχει η επιλογη " what you hear ". υπαρχει μονο για τα ηχεια αυτη η επιλογη. για τα ακουστικα υπαρχουν οι επιλογες : wave, stereo mix, microphone. αλλα καμμια δεν ηχογραφει καλα τον ηχο! κατι αλλο υπαρχει;
dimitris_p Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 WAVE-LAB σκαλες ανωτερο απ ολα τα αλλα!κανει τα παντα.
Luxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Λοιπον τελικα εγω εκανα λαθος για το παραπανω. αλλα εχω ενα προβλημα. παρατηρησα οτι μετα την πρωτη ηχογραφηση, δεν λειτουργει καλα. παταω το Play αφου τελειωσω την ηχογραφηση και λεει " cannot create stream ". επισης παω να δω το μεγεθος του και ειναι 0 bytes και δεν ανοιγει με το winamp. το ξαναεγκατεστησα και δουλεψε μονο για μια φορα. το εκανα ξανα εγκατασταση και ξαναδουλεψε μονο την πρωτη φορα. γιατι;
Luxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 καμμια βοηθεια; μηπως να βαλω καποιο αλλο προγραμμα;
Anexann Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Το παραπάνω πρόγραμμα αν και μου δούλευε πολύ καλά όσο καιρό το χρησιμοποιούσα παρουσίαζε κάποια κολλήματα και κατέληξα πια να χρησιμοποιώ κάτι πολύ πιο εύκολο και πρακτικό όπως το Audacity. Κάνει record ό,τι ακούγεται από την κάρτα ήχου και... πολλά άλλα! Δοκιμάστε το και θα δείτε ότι είναι πιο πρακτικό από κάποια "τέρατα" προγράμματα του χώρου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.