Προς το περιεχόμενο

πρόγραμμα ηχογράφησης από κάρτα ήχου

dub

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά ένα πρόγραμμα για να ηχογραφώ ΟΤΙ παίζει η κάρτα ήχου. Οχι απο το μικρόφωνο αλλά οτι παιζει εκείνη την ώρα : cd, dvd, svcd,games...

Δημοσ.

η δικιά μου η ερώτηση αφορούσε και το dvd και όλα. Για να το πως καλλίτερα οτι ακούω εκείνη την ώρα απο τα ηχεία του υπολογιστη μου

Δημοσ.

καλά αυτά που μου λέτε αλλά ολα οσα δοκίμασα μου ζητάνε να τους πω το source(cd,linein,microphone ktl) και δεν ξέρω τι να τους πω. Ας πούμε οτι βλέπω ένα svcd τι source να του δώσω??? Εγώ μιλάω για οποιαδήποτε ΕΦΑΡΜΟΓΗ που τρέχει εκείνη την στιγμή και ΕΧΕΙ ήχο ... Κάτι σαν sound capture.

Δημοσ.

Για δες και το Total Recorder.

Total Recorder records streaming audio, Mic input, Line-in input as well as CDs and DVDs.

http://www.highcriteria.com/

Με αυτό κάποτε (παλιά, που δεν ήξερα για dvd ripping, ac3 κτλ.) είχα περάσει κάτι soundtracks από dvd σε wav στο σκληρό δίσκο σε realtime (έβλεπα την ταινία και ταυτόχρονα ηχογραφούσα).

Δημοσ.

μπράβο φίλε !!!

ήδη ψάχνοντας το βρήκα. Πρέπει να είναι το μόνο που υποστηρίζει ηχογράφηση απο software... Είναι τέλειο.

Δημοσ.

Δεν γράφει όμως το stream σε 5.1 format ( as is ) , αλλά σε stereo.

( vevaiws den kserw an sas endiaferei to format )

[ an thelete na diathrhsete ola ta kanalia , kai to format , xrhsimopoieite to SmartRipper ]

Δημοσ.

στο all sound recorder εγώ βλέπω στις επιλογές του sound source τις εξής : MIDI, CD Audio, Line-In, Mic. Δεν βλέπω πουθενά από software. Με λίγα λόγια γράφει μόνο απο την κάρτα ήχου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...