dub Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 παιδιά ένα πρόγραμμα για να ηχογραφώ ΟΤΙ παίζει η κάρτα ήχου. Οχι απο το μικρόφωνο αλλά οτι παιζει εκείνη την ώρα : cd, dvd, svcd,games...
billpeppas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Cool Edit 2000 Pro GoldWave 4.21 Audiograbber v1.70 RecordIT
Teacher Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Ναι, αλλά το καλύτερο το ξέχασες: All Sound Recorder XP http://www.mp3do.com/download/soundrecorder/all-sound-recorder-xp.exe
hugelacky Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Einai kai to CDex pou einai kai free!!!
androu Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 gia na ixografiso apo dvd ti prepei na xrisimopoihsw?
dub Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 η δικιά μου η ερώτηση αφορούσε και το dvd και όλα. Για να το πως καλλίτερα οτι ακούω εκείνη την ώρα απο τα ηχεία του υπολογιστη μου
dub Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 καλά αυτά που μου λέτε αλλά ολα οσα δοκίμασα μου ζητάνε να τους πω το source(cd,linein,microphone ktl) και δεν ξέρω τι να τους πω. Ας πούμε οτι βλέπω ένα svcd τι source να του δώσω??? Εγώ μιλάω για οποιαδήποτε ΕΦΑΡΜΟΓΗ που τρέχει εκείνη την στιγμή και ΕΧΕΙ ήχο ... Κάτι σαν sound capture.
billpeppas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Gia DVD , mporeis apla na xrhsimopoihseis to SmartRipper , na energopoihseis to Stream Processing , kai na dialekseis mono to Audio Stream pou thes ( oute Video , oute subtitles , etc ) , kai na to rippareis.
accipio Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Για δες και το Total Recorder. Total Recorder records streaming audio, Mic input, Line-in input as well as CDs and DVDs. http://www.highcriteria.com/ Με αυτό κάποτε (παλιά, που δεν ήξερα για dvd ripping, ac3 κτλ.) είχα περάσει κάτι soundtracks από dvd σε wav στο σκληρό δίσκο σε realtime (έβλεπα την ταινία και ταυτόχρονα ηχογραφούσα).
dub Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 μπράβο φίλε !!! ήδη ψάχνοντας το βρήκα. Πρέπει να είναι το μόνο που υποστηρίζει ηχογράφηση απο software... Είναι τέλειο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Οντως υποστηριζει τελικα ηχογράφηση απο software?
billpeppas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν γράφει όμως το stream σε 5.1 format ( as is ) , αλλά σε stereo. ( vevaiws den kserw an sas endiaferei to format ) [ an thelete na diathrhsete ola ta kanalia , kai to format , xrhsimopoieite to SmartRipper ]
Godfath3r Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Kai to all sound recorder pou eipe o teacher den kanei auth thn douleia?
dub Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 στο all sound recorder εγώ βλέπω στις επιλογές του sound source τις εξής : MIDI, CD Audio, Line-In, Mic. Δεν βλέπω πουθενά από software. Με λίγα λόγια γράφει μόνο απο την κάρτα ήχου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.