Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση CLIENT ΑΔΕΙΩΝ σε WIN2003 Server???

Dangelo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sou xoun dosei autokolitakia pou kolas apla sto pc sto plai?exeis plirosei 5 authentika cd gia windows 2003.exeis 5 password gia windows 2003?Ti apo ola.

an ine to a)tote apla kolas ta autokolita.b:)apla kathe cd to kaneis install se kathe mixanima.an to c)tote prepei na exeis pali autokolitakia gia kathe pc

Δημοσ.

Τίποτα απο τα παραπάνω... όταν είχα παραγγείλει αρχικά τα Win2003 server, είχα ζητήσει και 5 επιπλέον άδειες χρηστών... το μόνο που μου στείλανε είναι ένα δίφυλλο χαρτί, που έχει πάνω ένα tracking ID: 00000000000xxx0000xxx

??????? :shock: :shock: ???????

Δημοσ.

Με την Αγορά ενός 2003 – 2000 Server αυτόματα παίρνεις και 5 άδειες (Είναι ενσωματωμένες στο Λειτουργικό)

Εσύ τους ζήτησες άλλες 5 για να μπορείς να έχεις συνολικά 10 C.A.L.

Μπορείς να τις περάσεις πηγαίνοντας στο Control Panel.

Μετά επιλέγεις Licensing και από εκεί προσθέτεις License.

Είτε Per Server είτε Per User αυτό εξαρτάται από εσένα.:D

Δημοσ.
Με την Αγορά ενός 2003 – 2000 Server αυτόματα παίρνεις και 5 άδειες (Είναι ενσωματωμένες στο Λειτουργικό)

Εσύ τους ζήτησες άλλες 5 για να μπορείς να έχεις συνολικά 10 C.A.L.

Μπορείς να τις περάσεις πηγαίνοντας στο Control Panel.

Μετά επιλέγεις Licensing και από εκεί προσθέτεις License.

Είτε Per Server είτε Per User αυτό εξαρτάται από εσένα.:D

auto pou les me ta licence pote den to katalava pos douleuei otan pernousa piratika ta 2003 server.xexe.poia i diafora tora per server i per user kai pos douleuei malon kanenan dentha ton endiaferei logika afou amfibalo posoi ta exoun genikos kai posoi ta exoun authentika kiolas.

Δημοσ.
poia i diafora tora per server i per user kai pos douleuei malon kanenan dentha ton endiaferei logika afou amfibalo posoi ta exoun genikos kai posoi ta exoun authentika kiolas.

Εγώ τα έχω αυθεντικά όπως και πολλά άλλα, αλλά δεν τα έχω εγκαταστήσει ακόμα.

Θα ασχοληθώ με αυτά μάλλον μέσα στον Οκτώβριο...

Και φυσικά δεν ξέρω τη διαφορά per user/per server..... :roll: :roll: :roll:

Δημοσ.

per server σημαίνει ότι έχεις άδεια για απειρους χρήστες (κοστίζει βέβαια κάτι τις παραπάνω!!!)

per user σημαίνει ότι έχεις άδεια για περιορισμένο αριθμό συνδεδεμένων χρηστών (είναι πιο οικονομικό από το per server, όταν πρόκειται για λίγους χρήστες)

Στον SQL server υπάρχει και licence per processor, δηλαδή σε συστήματα με 2 ή περισσότερους επεξεργαστές, μπορείς να έχεις άδεις μόνο για έναν, οπότε και ο SQL χρησιμοποιεί μόνο έναν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...