apokaliptis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2002 Mporei kaneis na mou pei kaneis pws tha mpw wap me cu kai ena 6210?Na dw epitelous pws einai ayto to wap...Poso paei to mali?
internet_gr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2002 steile sms sto 4004 me tin lexi NOKIA kai tha sou epistrafi ena minima pou tha kanei mono tou tis rithmiseis... oso gia ti xreosi des sto site tis panafon i pare 161.. kali xronia
apokaliptis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2002 File, poli kalos thnx.Mporeis omws na mou peis kai pws to energopoiw se sindesi panafon?Ekana to idio alla den sindeete...Sto CU kanonika omws. Ti prepei na kanw?
Anonymous Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2002 Logika ine enrgopiimeno se olus. Kalese to 1730.
internet_gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2002 kai gia osous exoun kinito me GPRS i panafon dinei ena mina dorean WAp gia aperioristi xrisi!!
Anonymous Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by internet_gr: <strong>kai gia osous exoun kinito me GPRS i panafon dinei ena mina dorean WAp gia aperioristi xrisi!! </strong><hr></blockquote><p>Wapplus, alla giati na min paris ton 1 mina dorean internet (wireless internet)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.