dub Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Πείτε μου σας παρακαλώ παιδιά με ποιο τρόπο θα "βγάλω" τα τραγούδια απο μια ταινεία που είναι σε ένα dvd η έστω επιλεγμένο τμήμα της ηχητικής του μπάντας??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ecthelion79 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 h monh aplh lysh pou kserw kai exw xrhsimopoihshei ki egw me kala malista apotelesmata, einai enw paizei h tainia na anoikseis to creative recorder pou egkathistatai me tous odhgous ths creative, sto "record from: na epilekseis "What U Hear", na baleis th tainia sto shmeio pou paizei to tragoudi pou thes kai na pathseis record. Tha sou ftiaksei ena wav arxeio pou meta mporeis na metatrepseis se o,ti format theleis me kapoio converter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 dvd decrypter-ifo mode-stream prossesing Ξετσεκαρεις τα παντα εκτος απο τον ηχο που θελεις...(demux κατω -κατω) Αν θες να κανεις το ac3 αρχειο ηχου mp3 (ενδεικτικα 2 προγραμματα headac3he ,besweet) Τα προγραμματα θα τα βρεις στο doom9 οπως και guides γι αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dub Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Το δοκίμαασα το DVD DECRYPTER. Αλλά δεν δουλεύει για SVCD και πρέπει να διαλεξω chapters κτλ. Αυτό που λέει ο φίλος ο ecthelion79 θα ήταν το ιδανικό για μένα. Αυτό το "What U Hear είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που ψάχνω. Εγώ όμως δεν έχω το creative recorder. Η κάρτα μου είνα μια πολύ καλή αλλά πολυ παληα (Soundblaster Gold αν θυμάστε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dub Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 ίσως πρέπει να εξηγηθώ καλίτερα. Παίζω στο PowerDVD ένα svcd η ένα dvd και θέλω εκέινη τη στιγμή να έχω ένα recorder και να γράφω επιλεγμένα κομμάτια απο την ταινια, διαλόγους τραγούδια κτλ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 ImToo DVD Audio Ripper http://www.imtoo.com/dvd-audio-ripper.html DVD Audio Ripper is a software to rip DVD to mp3 or wav. You can use DVD Audio Ripper to extract DVD audio track (soundtrack), convert DVD to mp3 and convert DVD to wav with complete sound effects. Σώζεις κατευθείαν σε wav/mp3 και μετά το επεξεργάζεσαι όπως θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dub Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 πολυ καλο αυτό το δοκίμασα ΑΛΛΑ μπορείς να κάνεις επιλογή μόνο σε chapters. Εγώ θέλω την ώρα που παίζει το dvd να ηχογραφώ και να σταματάω και να ξαναρχίσω κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cybereddie Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 http://www.videohelp.com/tools?toolsearch=&s=&orderby=Name&convert=DVD+to+MP3&dvdauthorfeatures=&Submit=Search+or+List+tools Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.