Προς το περιεχόμενο

Ανάκτηση Δεδομένων από Maxtor 250GB ext USB - Firewire...

Kontos_Harry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορώ να κάνω ανάκτηση Δεδομένων από Maxtor 250GB ext USB - Firewire? 2-3 φορές Μου έχει συμβεί. Ενώ τον αποσυνέδεσα σωστά μου ζητάει να κάνω format...έχω βέβαια μέσα πάρα πολυ σημαντικά αρχεία. Υπάρχει κανένας τρόπος να ανακτήσω τα δεδομένα? Κανένας Norton? Τίποτα άλλο? Σκέφτομαι στην έσχατη περίπτωση να ανοίξω το δίσκο και να τον βάλω σαν εσωτερικό στο PC. Είναι δυνατόν αυτό? Θα έχω καμμιά πιθανότητα? Είναι συμβατός με ΑΤΑ η SATA?

Δημοσ.

1ον για κάθε αποσύνδεση θα πρέπει να πατάς πάνω στο εικονίδιο δίπλα από την ώρα και να πατάς αποσύνδεση.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κλείνει το ρεύμα του δίσκου ή του οποιδήποτε υλικού είναι συνδεμένος εκεί ώστε να μην παρουσιάζονται διάφορες ανωμαλίες.

Όσο για την ανάκτηση ψάξε στο forum με search ανάκτηση ή anaktisi.

Ένα που βρήκα γρήγορα είναι το παρακάτω.

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=359753

Δημοσ.

Αυτό έκανα εχθές....Δυστυχώς τα ίδια...Σε Os win2k...to Chksdk Βλέπει αρκετά unreadble files....τι να κάνω πριν φορέσω μαύρα?.... Να δοκιμάσω κανένα καλό Recovery?....πάντως με το Norton DiskDoctor δεν μπόρεσα να κάνω διάγνωση...

Βοήθεια ρε παιδια....

Δημοσ.

Πριν παραδώσεις τα όπλα, κατέβασε το Disk Rescue από εδώ, είναι freeware.

Οι επόμενες εκδόσεις είναι επι πληρωμή.

Έχω σωθεί αρκετές φορές...

Σε ξαναρωτάω απο περιέργεια, πατάς το εικονίδιο αποσύνδεσης πριν τον αποσυνδέσεις;

Δημοσ.

gia na min mplekseis me egatastaseis programmatwn kai sou kanoun pouthena write panw ston disko, psakse na vreis ena LINUX LIVE CD (an den ksereis, einai CDS pou periexoun etoimes dianomes Linux, bootareis apo auta, xrhsimopopoioun tin RAM tou systhmatos gia na treksoun kai den kanoun install i peirazoun toud diskous sou......Me to pou teleiwseis, vgaleis to CD kai kaneis reboot, to mixanima sou einai opws prin), bootare apo auto kai koita apo ekei na deis ti paizei.................

Yparxei to KNOPPEL (elliniko Linux LiveCD, http://www.knoppel.org), to Morphix (http://www.morphix.org) kai alla.............Nomizw to Morphix exei kai etoimi epilogh gia data rescue.............................

Δημοσ.

Βέβαια ρε παιδιά κάνω αποσύνδεση...τώρα αυτή τη στιγμή κάνω recover με το recover4allpro -full. Με αυτό ειδα όλα τα περιεχόμενα του δίσκου και τα κατεβάζω σε έναν άλλο, που αγόρασα σήμερα άρον άρον...Βέβαια έχει βγάλει και μερικά Sub/files με αριθμούς (Sectors μάλλον) τι κάνω με αυτά?

Δημοσ.

Και τώρα η συνέχειαααα....Στο Recocey o δίσκος είχε κολλήσει. Η διαδικασία κράτησε 20 ώρες και...

Μπόρεσα να σώσω αρκετά αρχείααα....ταινίες Mp3s progs

Και από κεί αρχίζουν τα κουφά... Πάω να δω καμμιά ταινία και τι να δω.....η μάλλον να ακούσω... τραγούδια mp3 σε αρχείο avi κανονικό αρχείο ταινίας 1.3GB και είχε Mp3. σε άλλες περιπτώσεις δεν έπεζε το avi....ουτε Mp3 άλλα την είχαν γλυτώσει...

Λέω δεν πειράζει ίσως με κανένα άλλο πρόγραμμα καταφέρω να επαναφέρω και κανένα άλλο αρχείο....αμ δε..ο δίσκος τά 'φτησε. Όλο τακ τακ τακ...και απότι είδα αφού τον ξανάβγαλα απο το κουτί ζεμάταγιε...Παρόμοιες καταστάσεις και με άλλους 3 ίδιους δίσκους...Η μέχρι τώρα εμπειρία μου με τέτοιους δίσκους - MAXTOR 250 - λέει ΜΑΚΡΙΑΑΑ απο ΜΑΧΤΟR χιλιόμετραααααα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...