Zagorakis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μήπως μπορεί κανείς να μου πει πως μπορώ να ενσοματώσω υπότιτλους σε μια ταινία με το VirtualDub? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peterp@n^ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 An kaneis ena search mesa sto forum tha to evriskes grigorotera.. Tespa, kalwsirthes Anoikse to VirtualDubMod kai kane ta ekseis: File->Open Video File-> Anoigeis tin tainia Video->Filters...->Add...->Load->TextSub 2.23->OK->anoigeis subs->OK Video->Compression->DivX Pro 5.1.1 Codec->Configure-> bazeis to bitrate tis tainias pou eidi exeis (1-pass) kai->OK File->Save As Avi... kai perimeneis.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zagorakis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μα όταν πάω να ανοίξω την ταινία στο VirtualDub,μου εμφανίζει ένα σφάλμα! Ρε,μήπως έχεις κανένα link για να το ξανακάνω download,γιατί αυτό νομίζω πως έχει πρόβλημα!Α!!!Και δεν έχω το VirtualDubMod αλλά το VirtualDub γιατί διάβασα ότι το VirtualDubMod είναι ελατωματικό στο να αποσυμπιέζει ταινίες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pure_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 μπες doom9.org εκει τα χει ολα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamstorm Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 τι σφάλμα σου εμφανίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zagorakis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Μου εμφανίζει ''Couldn't locate decompressor for format XVID (unknown).Να κάνω άλλη μια ερώτηση:Μπορώ να ενσοματώσω υπότιτλους σε μια ταινία με το NeroVision Express 2 (του Nero StartSamrt)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 to xvid to exeis balei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zagorakis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Ευχαριστώ sivnik!Έβαλα το XviD και δεν μου ξαναεμφάνησε το σφάλμα! Αλλά τώρα πως μπορώ να μετατρέψω τους υπότιτλους σε αρχείο ssa για να τα κάνω load στο VirtualDub? :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamstorm Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια μετατροπή σε ssa. srt,sub μπορείς άνετα να έχεις. Για παράδειγμα αν έχεις sub κάνε load το vobsub_vd.vdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zagorakis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δηλαδή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Godfath3r Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Me to vobsub to prog mporeis na loadareis ekswterikous ypotitlous.Xwris na tous kaneis metatroph, exei ola ta format .srt, .sub ktlp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zagorakis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Μα όταν πάω να κάνω open τους υπότιτλους με το VobSub,δεν έχει format srt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 apokleietai na min exei srt. pas video>filters>add>textsub>load kai prepei na exeis balei to vobsub mazi me to plugin gia to virtual dub Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zagorakis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Κoίτα λίγο τι πατάω εγώ:video>filters>add>load το vobsub_vd.vdf (εμένα δεν έχει το textsub)>open αλλά δεν έχει srt format! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Φτιάξε κάπου e-mail και δώστο public,να σου στείλω τα φιλτράκια που χρειάζεσαι.Έχω μαζέψει -άγνωστο από που/alzheimer- τέσσερα ως τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.