daniel's_saving_grace Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Και στο ψωμί πληρώνουμε ΦΠΑ, και στα βιβλία και στα λαχανικά, αλλά δε μας γράφουν στο μανάβικο "Αγγουράκια: 80 λεπτά + ΦΠΑ". Επιτέλους θέλω από όλα τα καταστήματα να αναφέρουν πλήρεις τιμές των προϊόντων τους τόσο στα sites τους όσο και στα καταστήματα. Και τα περιοδικά να γράφουν πλήρεις τιμές (μου φαίνεται το RAM το άρχισε) και όχι αυτό το σύστημα με το ΦΠΑ χώρια. Ελεος, το ξέρω ότι το ΦΠΑ είναι πολλά λεφτά και ίσως κοροϊδίστικα αλλά εγώ σαν πελάτης θέλω να ξέρω ακριβώς πόσο κάνει κάτι, δεν μπορώ να είμαι με ένα κομπιουτεράκι στο χέρι απλά γιατί κάποιοι θέλουν να μας φαίνεται η τιμή πιο καλή!
xaotikos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 e-shop. + ΦΠΑ, πλην ΦΠΑ, to ΦΠΑ...ότι θέλεις Πάντως αυτό δεν το βλέπεις στα sites του εξωτερικού που σχεδόν όλα λένε "including VAT"
tzoulis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Όλα είναι θέμα marketing πιστεύω ότι αν πάμε σε κάποιο μαγαζί και μας πούνε την τελική τιμή, όσο ακριβή κι αν μας φανεί, θα ρωτήσουμε : "΄Και με το ΦΠΑ πόσο;" Αλλά αυτό δεν είναι hardware συζήτηση οπότε.......
Papajohn Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 H megalyterh kseftila ine akoma ke sto magazi na exi tin timi xoris FPA sto tabelaki.... Efimerida, 0,88€+ fpa....
Costinio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Ε σ'αυτή την περίπτωση δίνεις τα 88Λ στον περιπτερά και φεύγεις άνετος Αν σου γυρέψει τα υπόλοιπα? "Α δεν ξέρω τόσο γράφει το ταμπελάκι..."
PeiramatoZwo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Πάντως αυτό δεν το βλέπεις στα sites του εξωτερικού που σχεδόν όλα λένε "including VAT" Ego pantos to vlepo... kai otan pas na zitiseis apostoli ellada sou lene poso foro tha pliroseis... Ego pantos den nomizo oti toso tragiko, para pollys kosmos thelei kai thn kathari timi tou proiontos...
Icecut Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 pragmati kai auto ginetai giati to fpa diaferei apo perioxh se perioxh,px se emas einai 13% kai an kopsw timologio apo to eshop px 13 8a xrew8w.Tespa,einai ligo spastiko alla de ginetai alliws...
The_player Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Παιδια.......Αυτο ειναι πολυ χρήσιμο για τις επιχειρήσεις περισσότερο παρά για τους ιδιώτες...... Γιατί κάνουν την πληρωμή του ΦΠΑ ξεχωριστα..
insomniaK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Συμφωνώ με αυτά που λες, αλλά πρέπει να σκεφτείς ότι όλη η Ελλάδα δεν έχει το ίδιο ΦΠΑ. Υπάρχουμε και εμείς στα νησιά του Αιγαίου...
polaki Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Poso exete eseis FPA re paidia sto Aigeo?????? 18% den einai pantou?????????
georgeadams Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 13% έχουν στα νησιά. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία, καθώς νομίζω πως είναι πολύ λίγοι συγκριτικά οι νησιώτες πελάτες στα μαγαζιά της Στουρνάρη. εξ' άλλου θα μπορούσαν να γράφουν και τις 2 τιμές (με και χωρίς ΦΠΑ) όπως κάνει το e-shop.
PeiramatoZwo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Sto plaisio oso douleva, dimosio kai atoma apo etairies (kai nisiotes fysika), zitagan kathari timi. Kai pragmatika einai arketa megalo pososto twn pelatwn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.