aspirin Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Μου χάρισαν αυτό το usb αλλά δεν με εξυπηρετεί ιδιαίτερα. Εϊναι μικρό σε χωριτικότητα. Άντε το πολύ πολύ να μεταφέρω μερικά αρχειάκια αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Σκέφτηκα όμως να το χρησιμοποιήσω για μπουτάρω σε dos για να κάνω update στο βιος, αλλά δεν ξέρω πώς θα το κάνω σαν δισκέτα εκκίνησης. 'Η γενικότερα χρησιμοποιώ για εκκίνηση σε περίπτωση που πάθει πατατράκ το λειτουργικό ή ο δίσκος. Επίσης αν νομίζεται ότι μπορεί να είναι χρήσιμο για κάτι άλλο ακούω απόψεις...
ALEXANDER! Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 ginetai ayto pou les.. alla den to vriskw xrisimo.. pali pisteyw oti to pio xrisimo pou mporeis na kaneis einai na to xariseis kai esu se kapoion )
deathlok Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 basika einai oso xrisimo einai kai to floppy.mono pou oi disketes xalane aproidopiita kai sinexeia opote ego tha elega na to kratisis.borei na min to xrisimopoiis kathe mera alla borei kai na se sosei:)
aspirin Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Το κακό΄είναι η χωρητικόττα. Αν ήταν τα διπλά θα ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα. Αλλά τώρα δεν χωράει πολλά πολλά!
AnGeLiX Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Εγω ειχα ενα 16αρι και το ειχα ΠΑΝΤΑ μαζι μου σαν Μπρελοκ...δεν ξερεις ποσο πολυ με εξηπηρετησε...
aspirin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 εξυπηρετούν αλλά για τα μεγέθη που συζητάμε σήμερα είναι ψιλοάχρηστα. Έλεγα μπάς το έκανα καμιά δισκέτα εκκίνσης αλλά πώς?
alfas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Na protino??giati den to poulas an breis kapoion...kai me to kerdos 8a ebazes kai alla liga kai epernes ena megaliteris xoritikotitas..Tespa Pos to kaneis disketa ekkinisis??-> Afou grapseis ta arxeia px apo mia disketa ekkinisis twn Win98...8a mpeis bios kai 8a ka8oriseis pos boot divice einai auto.....einai eukolo psa3e sta settings tis mobo sou!!!
AbreLosOjos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Για να to κάνεις bootable θα βρείς αναλυτικές οδηγίες εδώ και γενικότερες οδηγίες στο http://www.bootdisk.info Αν ήταν 64άρι πάντως θα χωρούσε κάποιο linux ή το Hiren's Boot CD.
aspirin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 πολύ ενδιαφέροντα λινκς. Θα δώ ποιό μπορεί να δουλέψει από όλα αυτά. Πάντως είναι διαδικασία να κάνεις bootable το usb.,
Oneirobasia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Ego tha ebaza mesa arxeia opos px. o tilefonikos katalogos tou kinitou,ena rar me ta passwords mou mesa(ennoeitai kanena 40psifio pou tha thimamai mono ego,kanto san mia frasi px opos stelneis minima sto kinito,22234345983498 k den simazebetai:D).Ase pou nomizo einai k mprelok...
aspirin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 nai k mprelok einai k sto laimo mporeis na to kremaseis. To sygkekrimeno einai mikro k oraio oxi san ena matsouki 128mb Kingstone pou exei o aderfos mou. Mallon tha to kano bootable k tha valo xrisima arxeia opos les.
panagos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Τελικά είμαστε άπληστοι.. βάζω και τον εαυτό μου μέσα!!! Πριν 2 χρόνια είχε πέσει στα χέρια μου ένα τέτοιο usb της Dell με 2 (!) mb χώρο και είχα τρελαθεί! Ποπο λέω λύσαμε τα προβλήματά μας όλα! Ούτε θα καίμε cd με μικρά αρχεία, ούτε θα χαλάνε ούτε τίποτα! Τώρα έχω ένα 128 mb και τσαντίζομαι απίστευτα όταν δεν χωράει περισσοτερα αρχεία... όλα είναι θέμα συνήθειας.
Godfath3r Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 E,logiko einai panagos, oi kairoi allazoun.Olo kai megalyteros xwros mas einai aparaithtos...Ti na poume kai meis pou den exoume oute DVD-R??(gia ligo akoma)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.