Προς το περιεχόμενο

τι να κάνα ένα usb memory 32mb????

aspirin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου χάρισαν αυτό το usb αλλά δεν με εξυπηρετεί ιδιαίτερα. Εϊναι μικρό σε χωριτικότητα. Άντε το πολύ πολύ να μεταφέρω μερικά αρχειάκια αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Σκέφτηκα όμως να το χρησιμοποιήσω για μπουτάρω σε dos για να κάνω update στο βιος, αλλά δεν ξέρω πώς θα το κάνω σαν δισκέτα εκκίνησης. 'Η γενικότερα χρησιμοποιώ για εκκίνηση σε περίπτωση που πάθει πατατράκ το λειτουργικό ή ο δίσκος. Επίσης αν νομίζεται ότι μπορεί να είναι χρήσιμο για κάτι άλλο ακούω απόψεις...

Δημοσ.

Το κακό΄είναι η χωρητικόττα. Αν ήταν τα διπλά θα ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα. Αλλά τώρα δεν χωράει πολλά πολλά!

Δημοσ.

εξυπηρετούν αλλά για τα μεγέθη που συζητάμε σήμερα είναι ψιλοάχρηστα. Έλεγα μπάς το έκανα καμιά δισκέτα εκκίνσης αλλά πώς?

Δημοσ.

Na protino??giati den to poulas an breis kapoion...kai me to kerdos 8a ebazes kai alla liga kai epernes ena megaliteris xoritikotitas..Tespa

Pos to kaneis disketa ekkinisis??-> Afou grapseis ta arxeia px apo mia disketa ekkinisis twn Win98...8a mpeis bios kai 8a ka8oriseis pos boot divice einai auto.....einai eukolo psa3e sta settings tis mobo sou!!! :)

Δημοσ.

πολύ ενδιαφέροντα λινκς. Θα δώ ποιό μπορεί να δουλέψει από όλα αυτά. Πάντως είναι διαδικασία να κάνεις bootable το usb.,

Δημοσ.

Ego tha ebaza mesa arxeia opos px. o tilefonikos katalogos tou kinitou,ena rar me ta passwords mou mesa(ennoeitai kanena 40psifio pou tha thimamai mono ego,kanto san mia frasi px opos stelneis minima sto kinito,22234345983498 k den simazebetai:D).Ase pou nomizo einai k mprelok...:D

Δημοσ.

nai k mprelok einai k sto laimo mporeis na to kremaseis. To sygkekrimeno einai mikro k oraio oxi san ena matsouki 128mb Kingstone pou exei o aderfos mou. Mallon tha to kano bootable k tha valo xrisima arxeia opos les.

Δημοσ.

Τελικά είμαστε άπληστοι.. βάζω και τον εαυτό μου μέσα!!! Πριν 2 χρόνια είχε πέσει στα χέρια μου ένα τέτοιο usb της Dell με 2 (!) mb χώρο και είχα τρελαθεί! Ποπο λέω λύσαμε τα προβλήματά μας όλα! Ούτε θα καίμε cd με μικρά αρχεία, ούτε θα χαλάνε ούτε τίποτα! Τώρα έχω ένα 128 mb και τσαντίζομαι απίστευτα όταν δεν χωράει περισσοτερα αρχεία... όλα είναι θέμα συνήθειας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...