Προς το περιεχόμενο

Για τους φιλους του ETERNAM της Infogrames...

as223

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν πηρα τον πρωτο μου υπολογιστη το '92 (ενας 386 στα 33MHz) θυμαμαι ενα δωρο που μου πηρε ο daddy, το παιχνιδι Eternam της Infogrames...

Με εντυπωσιασε κυριως για το μεγεθος του (καταλαμβανε 5 ολοκληρες δισκεττες 5.25" !!!!!!!!!!!!!!!!!) και φυσικα για τα τελεια γραφικα του: 20 ολοκληρα pixels για το προσωπο του πρωταγωνιστη :D

Με τον αδερφο μου παιζαμε μετα μανιας... Αλλα ποτε δεν καταφεραμε να το τερματισουμε... Τα χρονια περασαν, τα ΠιΣια αλλαξαν, το floppy drive καταργηθηκε και οι δισκεττες χαθηκαν...

Με αφορμη ενα παρομοιο topic που ανοιχθηκε λιγο πιο πριν, ειπα να μαζευτουμε εδω οσοι εχουμε παιξει αυτο το παιχνιδι. Ελπιζω να μην ειμαι ο μοναδικος στο forum...

Υπαρχει τροπος να το βρουμε καπου και να ανταλλαξουμε αποψεις για την ομολογουμενως δυσκολη πλοκη του?

Δημοσ.

Ειλικρινά δεν το ξέρω ή απλά δεν μου θυμίζει κάτι αυτό το παιχνίδι . Άραγε λες να υπάρχει στο γνωστό the-underdogs ; Θα το ψάξω . Ο γούγλης δεν έβγαλε κάποιο σχετικό αποτέλεσμα ;

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφερει τοσο να το βρω καπου (υπαρχουν και τα p2p και μπορω να το αγορασω κιολας, μονο και μονο για συναισθηματικους λογους) οσο το να βρω ανθρωπους που το επαιξαν και τους αρεσε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...