planetman Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μπορείτε να μου πείτε με τί ρυθμίσεις θα κάνουμε το αυτοκίνητο όσο πιο ευαίσθητο γίνεται στο στρίψιμο;
SGP Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Υποψιάζομαι ότι δεν έχεις πρόβλημα με την ευαισθησία του στριψίματος, αλλά με το δεξί σου πόδι... Αν πας πιο αργά και είσαι σταθερά στο γκάζι στη στροφή θα δεις ότι στρίβει τελικά.
lebron15 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Οποιος θελει να παιξει σε πρωταθλημα rally online παιζοντας το RBR φυσικα ας μου το πει για να του δωσω πληροφοριες και αν εχει υπομονη να φτιαξουμε μια ομαδα στα s1600.Eυχαριστω...
GrafeioTeleton Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μετά από τόσα χρόνια μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι ίσως το καλύτερο race gaming που έχω παίξει (άντε ίσως μετά από το πρώτο Sega Rally) Κάτοχος G27 και Gran Turismo 5. (μου φαίνεται arcade πλέον το gran turismo) Έχουμε τίποτα νεότερο για παρόμοιο παιχνίδι?
nzeppos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μάλλον επειδή είναι arcade (ομοίως και το Forza). Νομίζω πως όποιος έχει παίξει RBR, rFactor, GTR, LFS κλπ πολύ δύσκολα θα συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο. Τώρα για κάτι νεότερο (σε φάση WRC, σε χώμα κλπ) δεν έχω ιδέα, πάρα πολύ αμφιβάλλω.
panos2171 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Σε χωμάτινο δεν υπάρχει κάτι καλύτερο του RBR. Για άσφαλτο όσα προαναφέρθηκαν συν το netkar pro. 1
aliakas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 δοκίμασε το WRC 3 αν δεν το έχεις δοκιμάσει ήδη αλλά όπως είπαν τα παιδιά το RBR είναι κορυφή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα