Προς το περιεχόμενο

Richard Burns Rally...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα δεν εχω δοκιμασει και με K/B για να δω πως ειναι.Κυριως η οδηγηση μου φταιει, αλλα ειναι παλουκι μεσα σε 2 ωρες να παιζεις GTR2, Τest Drive Unlimited και μετα να πηγαινεις καπακι σε χωμα!Χαχαχα

Παντως δεν εχω καταφερει να βρω καποιο καλο πακετο setups.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι περισσότεροι οπαδοί του είδους έχουν μεγάλο πρόβλημα, όταν μετά από χρόνια μεταπηδούν από K/B σε τιμονιέρα. Οι συνήθειες δύσκολα αλλάζουν. Η ανταμοιβή τους συνήθως έρχεται μετά από μερικές μέρες εξοικίωσης και οι χρόνοι μειώνονται κατά πολύ. Το έχω δει να συμβαίνει πολλές φορές.

Φυσικά όσο περισσότερο "simulator" είναι το ραλάκι, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το κέρδος από τη χρήση της τιμονιέρας, γιατί συνήθως οι -αξιοπρεπείς- τιμονιέρες έχουν αναπτυχθεί με βάση ακριβώς αυτά τα παιχνίδια (κλασικό παράδειγμα η G25 με το Live for Speed και το GTR2).

Θεωρώ ότι μετά από μερικές μέρες το Κ/Β θα είναι μια ανάμνηση. Όρεξη να έχει κανείς να ασχολείται. Το ζήτημα με το -καταπληκτικό- RBR είναι περισσότερο η οδήγηση στο χώμα, όπως είπε κι ο S2Katana. Έχω πολλά χρόνια να παίξω με K/B και πάνω που έλεγα ότι έχω εξοικιωθεί πλήρως με τις τιμονιέρες (έχω δοκιμάσει αρκετές) έβαλα να παίξω με την G25 και έπαθα μεγάλη ήττα, δεν μπορούσα ούτε στην ευθεία να το κρατήσω, πόσο μάλλον να στρίψω με ανάποδα. Όταν έχεις μάθει στα κρατήματα των μονοθεσίων του LFS είναι σχεδόν αδύνατον να οδηγήσεις στο χώμα!

Δημοσ.

Ναι ειναι θεμα χρονου η εξοικιωση!Παντως με τραβαει πολυ το εν λογω παιχνιδι.Αν ειχε και λιιιιγο καλυτερα γραφικα θα ηταν top, σε σχεση παντα με τα σημερινα δεδομενα.

• Moderators
Δημοσ.
kai mou perisevan 25.000 euro kai den ixera pou na ta xodepsw... :D

- Αγάπη μου! Μόλις κέρδισα 25.000 ευρώ!

- Αλήθεια χρυσέ μου;!

- Ναι αγάπη μου και κοίτα τι αγόρασα!

*βρουμ βρουμ!*

*ντουπ!*

:mrgreen:

Δημοσ.

παιδια εχει παιξει κανενας την καινουργια ειδικη που εχει φτιαχτει, η sim κοινοτητα εκανε το θαυμα της πληροφοριες bhmotorsports.com

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας, μιπως τυχαινει να ξερει καποιος κατι σχετικα με τα αυτοκινιτα κατιγοριασ Group B για το rbr? αν εχει βγει κατι και που μπορω να τα βρω. Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...