Προς το περιεχόμενο

Richard Burns Rally...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κάτι λάθος θα έχεις κάνει. Υποτίθεται ότι πρέπει να τρέξεις όχι το εκτελέσιμο RichardBurnsRally.exe αλλά το RSRBR4.exe του patch. Και το τελευταίο θα σε ρωτήσει ποιό συνδυασμό αυτοκινήτου/πίστας να εγκαταστήσει. Η λογική του νομίζω ότι είναι ότι πρέπει να απεγκαταστήσεις το mod μόλις τελειώσεις το παιχνίδι και κάθε φορά που παίζεις πρέπει να κάνεις αυτή τη δουλειά.

Δες παρακάτω...

rbrpatchrb9.jpg

(όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι έχεις κάνει σωστά την εγκατάσταση, έχεις βάλει τα 2 fixes που βγήκαν για το patch κλπ.)

Den blepw kanena RSRBR4.exe mesa ston fakelo tou paixnidiou. To patch pairnaei automata ta 2 official patch kai zitaei epanekinisi. To paixnidi trexei kanonika alla oxi to patch.... Poia 2 fixes ennoeis?

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατά πρώτον, όπως λέει και το readme, δεν πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση όταν σου ζητηθεί, απλώς πατάς escape.

Κατά δεύτερον, και σημαντικότερον, πρέπει να μετονομάσεις το μεγάλο .rlm αρχείο του patch σε .exe, ο λόγος που το patch δεν σου εγκαταστάθηκε ήταν αυτός. Το έπαθα κι εγώ.

Για τα fixes που σου έλεγα δες εδώ.

Δημοσ.
Κατά πρώτον, όπως λέει και το readme, δεν πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση όταν σου ζητηθεί, απλώς πατάς escape.

Κατά δεύτερον, και σημαντικότερον, πρέπει να μετονομάσεις το μεγάλο .rlm αρχείο του patch σε .exe, ο λόγος που το patch δεν σου εγκαταστάθηκε ήταν αυτός. Το έπαθα κι εγώ.

Για τα fixes που σου έλεγα δες εδώ.

Se euxaristo Zeppo!!!! Pali kala pou mou eipes giati den 8a asxoliomouna peretero gia na to psa3w!!!!! Euxaristw k pali!!!! Douleuei.... :razz: :razz:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους,εχω το εξης προβλημα,στο pc του σπιτιου γραφω το παιχνιδι και το πατς και παιζουν κανονικα ενω στο λαπτοπ PAVILION HP 6187 τα γραφω επισης αλλα οταν παταω το εικονιδιο για να παιξει μου βγαζει αυτο

Image1.jpg

τι φταιει πειτε μου γιατι θα το σπασω:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:confused: :confused: :confused:

Βρισκω και το αρχειο αυτο που λεει(MSS κλπ),το κατεβαζω αλλα παλι δεν παιζει!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

http://www.rallyesim.com

Επειδή το έψαξα το θέμα εδώ θα βείτε απαντήσεις σε οτι θέλετε!

Σχετικα με το μήνυμα προβλήματος ''713'' όπως εξηγεί κ εδώ http://s191084071.onlinehome.fr/foru...8fd223c08 b76θέλει να ξαναπεράσεις το VB6 runtimes and more εδώ περισσότερες πληροφορίες http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=278299

Ελπίζω να βοήθησα κάπως!Εγώ πάντως χθες τα κατέβασα όλα κ σήμερα μετά από προσεκτικό διάβασμα των οδηγιών μου παίζει μια χαρά σε καθαρή όμως εγκατάσταση!Επίσης κατεβάστε κ το τελευταίο update του mod καθώς κ άλλο ένα fix που ονομάζεται corrective!Δελιτε τα downloads ταχει όλα όπως κ All stages textures update!:-D Αν υπάρχουν κ άλλες απορίες ρωτήστε ελεύθερα!Καλές ειδικες!:-D :mrgreen:

Δημοσ.
Ευχαριστουμε για τα infos.

Τίποτα!Σόρυ που δεν ήμουν πιο επεξηγηματικός!Πιστεύω όμως οτι με τα λινκς βγαίνει μια άκρη.Πάντως το παιχνίδι έχει απογειωθεί κ αναμένω τη C4!Καλές ειδικές!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λοιπον χθες δοκιμασα το παιχνιδακι με την DFP μου και ειναι οντως εξαιρετικο!Δεν εχω παιξει καλυτερο ραλλυ.Το προβλημα ειναι οτι ενω περασα σε 30' τα τεστς, στο κανονικο ραλλυ ειμαι αρκετα αργος, γυρω στα 10'' ανα ειδικη, στο easy mode.Βεβαια δεν εχω σεταρει καθολου το αμαξι...Το εχετε και εσεις αυτο το προβλημα?Παντως ειναι πολυ καλο παιχνιδι!

Δημοσ.

κλασικά, είναι δύσκολο το παιχνίδι. Λογικά θέλει σετάρισμα αλλιώς δέ μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός, γιατί δίνεις ότι έχεις στο να κρατήσεις το αυτοκίνητο στο δρόμο...

Δημοσ.
Λοιπον χθες δοκιμασα το παιχνιδακι με την DFP μου και ειναι οντως εξαιρετικο!Δεν εχω παιξει καλυτερο ραλλυ.Το προβλημα ειναι οτι ενω περασα σε 30' τα τεστς, στο κανονικο ραλλυ ειμαι αρκετα αργος, γυρω στα 10'' ανα ειδικη, στο easy mode.Βεβαια δεν εχω σεταρει καθολου το αμαξι...Το εχετε και εσεις αυτο το προβλημα?Παντως ειναι πολυ καλο παιχνιδι!

Και γώ έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την ίδια τιμονιέρα. Πρίν την αγοράσω σε πίστες που με το πληκτρολόγιο τις έκανα σε λιγότερο απο 6 λεπτα τώρα θέλω 7+. Για τέτοιες διαφορές μιλαμε. Είχα βγάλει πρωτος το πρωτάθλημα στο medium με τη ζημιά στο max και τώρα μου ρίχνουν λεπτά ολόκληρα. Τουλάχιστον η οδήγηση είναι πολύ πιο εύκολη τώρα και δε γεμίζω συνεχεια τα χαντακια

Ελπίζω να μην την εχεις στις 900ο γιατί δεν οδηγιέται που να χτυπιέσαι κάτω

Το παραπάνω mod δε θα το σύστηνα. Το χαλάει το παιχνίδι και κάνει ζημιά στο setup. Μόνο τα δυό official. Αφαιρούν και την ανάγκη για cd

Ανεβάστε κανα replay να δω και οι άλλοι πως πάνε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...