papadakn Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν θα διαφωνήσω ότι το GT δεν είναι απόλυτος simulator αλλά νομίζω ότι αποτελεί την χρυσή τομή. Και ειναι ευχάριστο όταν ξεκινάς και μπορείς να εξελιγχείς με την πάροδο του χρόνου και μπορείς να στήσεις το αμαξι σου όπως επιθυμείς και να το νιώσεις διαφορετικά στην πίστα. Χτές αγόρασα το RBR και τελείωσα το training. Και εγώ με το που το έβαλα είδα την προειδοποίηση και λέω "καλα, για αρχάριους μας περάσαν?", και βέβαια στην πρώτη στροφή αγόρασα οικοπεδάκι . Δυστυχώς δεν έχω τιμόνι (αλήθεια έχετε να μου προτείνετε κάποιο?) και το έπαιξα αρχίκα με το πληκτρολόγιο (αδύνατον να παίξεις) και στην συνέχεια με το analog joypad που έχω. Σίγουρα το παιχνίδι είναι απίστευτα αληθοφανές απλά έχω την αίσθηση ότι ξεφεύγει λίγο. Σε μερικά σημεία μου δίνει την αίσθηση του "επιτηδευμένα δύσκολου" και ειδικά στο ασφάλτινο ράλυ, τις πρώτες φορές που έτρεξα εκνευρίστηκα. Θα επανέλθω στο post αυτό αφού εξασκηθώ λίγο γιατί τα παραπάνω αποτελούν την πρώτη γεύση του παιχνιδιού. ΥΓ Στη φωτογραφία εγώ είμαι στο τιμόνι
SGP Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 το φαντάστικα (οτι οδηγούσες εσύ). Το παιχνίδι έχει λίγο πρόβλημα στην άσφαλτο εξαιτίας των ρυθμίσεων των διαφορικών στο default set-up... Σύντομα θα γεμίσει ο τόπος set-ups, οπότε θα ληθεί, ή μπορείς να προσπαθήσεις να το φτιάξεις μόνος (εγώ δεν έχω καταλήξει σε ευχάριστο στήσιμο). Από τιμόνια, το Momo Racing της logitech είναι πολύ καλό (αλλά ακριβό), από εκεί και πέρα και το Wingman formula force GT (νομίζω λεγεται) της logitech πάλι, δεν είναι τόοοσο κακό (και περίπου μισή τιμή). Εγώ έχω το ff τιμόνι της M$ (το έχω αγοράσει 2 φορές σε περίοδο 5-6 χρόνων), αλλά δυστηχώς σταμάτησε να το φτιάχνει (και όλα τα game controllers άλλωστε). Επίσης έχει ακουστεί ότι το driving Force Pro της logitech (βγήκε για ps2 για το GT4 ουσιαστικά) είναι πολύ καλό με pc (αλλά θέλει κάποιες ρυθμίσεις που θα πρέπει να βρεις στο ιντερνετ, σε software, δεν πειράζεις το τιμόνι), και έχει και 900 μοίρες (2,5 στροφές περίπου), τις οποιές μπορείς να ρυθμίσεις και να μειώσεις. Αυτά περίπου... (ψάξε κανά αγγλικό ebay... μπορεί να βρεις καλύτερες τιμές ή κανά καλό μεταχειρισμένο.
planetman Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Τις 2 τελευταίες μέρες παίζω κι εγώ το RBR με το driving Force Pro της logitech και είναι πόρωση. Το CMR μπροστά του είναι για μικρά παιδάκια.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μιας κι ο φίλος Planetman επανέφερε το thread, να πω πριν κλειδωθει, ότι δοκίμασα το παιχνιδάκι πριν μια βδομάδα. Δεν συζητάμε για πληκτρολόγιο. Είναι το μόνο παιχνίδι που με υποχρέωσε να χρησιμοποιήσω και τον δεύτερο αναλογικό μοχλό του Logitech Rumblepad μου... Αυτός είναι εξομοιωτής
S2Katana Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Συμφωνω με τον ΕPa.Το RBR ηταν κατι που ελειπε απο τα pc και το GT ειναι σχεδον ενα αυθεντικο driving/racing simulator.
fabiawrc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 στις 25 νοεμβριου 06 ο ριτσι εκλεισε ενα χρονο..... δινω ενα λινκ με ενα φανταστικο βιντεο για τον ιδιο κατεβαστετο ειναι οτι καλυτερο βιντεο εχω δει για τον ριτσι.. http://rapidshare.com/files/5348785/Richard.Burns.1971.2005.wmv.html
fabiawrc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 φυσικα και εχει. http://www.richardburnsrally.com
privateer Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Richard Burns Rally RSRBR IV Patch RSRBR is an unofficial patch for Richard Burns Rally which includes more than 120 cars and 108 stages. The update also allows you to play all RBR originals stages in 4 mods: all-tarmac, all-snow, all-gravel and normal. RSRBR requires the v1.02 patch which can be found here. http://www.gamershell.com/download_17081.shtml
john2gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Πως να μην λατρεύεις την mod κοινότητα όταν μετά από τόσο καιρό ακόμα υποστηρίζουν ένα παιχνίδι που το αξίζει
nzeppos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Νομίζω ότι το RBR θα υποστηρίζεται για πολλά χρόνια ακόμα. Ήδη έχει γράψει τη δικιά του ιστορία και όσο παίζει μπάλα μόνο του (στο κοινό των φίλων των racing simulators) θα δούμε πολλά άλλα τέτοια καλούδια. Privateer, ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
Wolfidis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Richard Burns Rally RSRBR IV Patch RSRBR is an unofficial patch for Richard Burns Rally which includes more than 120 cars and 108 stages. The update also allows you to play all RBR originals stages in 4 mods: all-tarmac, all-snow, all-gravel and normal. RSRBR requires the v1.02 patch which can be found here. http://www.gamershell.com/download_17081.shtml To perasa to patch alla den blepw oute autokinita oute pistes!!! Pou prepei na paw gia na ta dw? ? ?
nzeppos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Κάτι λάθος θα έχεις κάνει. Υποτίθεται ότι πρέπει να τρέξεις όχι το εκτελέσιμο RichardBurnsRally.exe αλλά το RSRBR4.exe του patch. Και το τελευταίο θα σε ρωτήσει ποιό συνδυασμό αυτοκινήτου/πίστας να εγκαταστήσει. Η λογική του νομίζω ότι είναι ότι πρέπει να απεγκαταστήσεις το mod μόλις τελειώσεις το παιχνίδι και κάθε φορά που παίζεις πρέπει να κάνεις αυτή τη δουλειά. Δες παρακάτω... (όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι έχεις κάνει σωστά την εγκατάσταση, έχεις βάλει τα 2 fixes που βγήκαν για το patch κλπ.)
fabiawrc Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 σωστα.ετσι ακριβως πρεπει να το κανεις.αλλα υπαρχει ρε γμτ μου πολυ προβλημα με το συγκεκριμενο patch.ακομα και το rsrbr 3 που ειχα βαλει ειδα και επα8α για να το παιξω. τωρα στο 4 το εβαλα και δεν μου ανοιγε καν.αν δεν σου ανοιγει πρεπει να κατεβασεις την τελευταια εκδοση του vb6 rutime.μου ανοιξε αλλα τωρα δεν ξεκιναει το rbr.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα