johnnyestia Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Καλησπερα παιδιά. Από τις 4 του Σεπτέμβρη υποτείθεται πως θα έβγαινε στην κυκλοφορία το πολυαναμενόμενο ραλάκι , όμως δεν βλέπω κανένα fun του είδους που να το έπαιξε για να μας πει εντυπώσεις και αν αξίζει να το δοκιμάσουμε. Λοιπον, ακούμε εντυπώσεις!!!
pseira Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Βγήκε και υπάρχει στον Παπασωτηρίου. Καλό φαίνεται...Θα το πάρω σήμερα ή αύριο..
johnnyestia Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Τελικά δεν κρατήθηκα και το πήρα το παιγνιδάκι... Υπερβολικά δύσκολο σε σχέση με τα CMR. Έφαγα 2 ώρες στο tutorial και πάλι δεν κατάφερα να περάσω όλα τα τεστς (τα οποία σημειωταίον βοηθάνε αρκετά να συνηθήσεις το αμάξι). Τέρμα οι μπούνιες και οι εξόδοι από τις στροφές με τέρμα γκάζι αλλά CMR. Από εκεί και πέρα το αμάξι ρυθμίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό (έχει άπειρες παραμέτρους για όσους έχουν το κουράγιο να ασχοληθούν) , αλλά επίσης είναι μικρό (6 ράλυ με μάλλον 6 ειδικές το καθένα, μιάς και δεν τα κοίταξα όλα ακόμα). Mια τιμονιέρα μας λείπει και το παιγνιδάκι θα είναι απόλαυση...
SGP Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Το παιχνίδι είναι προσωμειωτής. τελεία. Δεν είναι cmr, και αν σας άρεσε αυτό, πιθανών να μην σας αρέσει το rbr. Το driving school μου πήρε 1.5 ώρες για να το τελειώσω (όλα με excellent), αλλά έχω τιμόνι (παίξτε το με ff, εκπληκτικό!) και αρκετή πείρα απο racing games. Αξίζει να το πάρετε, έχει 29? τελική από play.com. Τα γραφικά είναι πολύ καλά (όχι εξαιρετικά). Το τρέχω (σύστημα στο sig) σε 1024 με 2xaa και 4xaf και έχω σταθερά πάνω από 40 frames σε in-car βέβαια (με το παιχνίδι να κατεβαίνει στα 28 οριακά σε κάποιες σκηνές σε replay). Ξεχάστε το τέρμα γκάζι πριν, μέσα και μετά τη στροφή, εδώ πας για χόρτα (ή δεντρα) όταν το επιχειρείς. Θέλει φρένα (χωρίς μπλοκάρισμα) πριν τη στροφή και καλή τοποθέτηση... Το παιχνίδι χρειάζεται υπομονή πάντως, δεν είναι ακριβώς για casual arcade racers, demo θα βγεί προς το τέλος του μήνα για τουε ενδιαφερώμενους... Για φαν πιό arcade καταστάσεων, κοιτάχτε το xpand rally (whent gold today I think), κλάσεις ανώτερο από cmr, το demo του υπάρχει στο internet (250mb I think)... Το RBR είναι το καλύτερο παιχνίδι ράλλυ που έχω παίξει, και μάλλον θα το παίζω καιρό...
johnnyestia Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 H τιμονιέρα χρειάζεται ρε γμτ, άντε να το ισιώσεις με ανάποδα με τα πληκτράκια. Και τα φρένα θέλουν extra προσοχή γιατί με το κουμπί πατημένο δουλειά δεν γίνεται...
Founes Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 apla DEN m'aresei... diskolo kai oxi toso kali aisthisi... krima... pame gia alla
SGP Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Όπως είπα.. το παιχνίδι είναι προσωμειωτής... Αν παίζοντας το CMR σκεφτόσασταν ότι είσασταν καλύτεροι από επαγγελματίες οδηγούς ράλλυ, τότε το παιχνίδι αυτό θα σας προσγειώσει Όχι οτι όποιος είναι καλός στο RBR μπορεί να οδηγήσει γρήγορα αυτοκίνητο WRC ε?.
VincenT Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Χαιρετώ. Όλοι μιλάτε για προσομοιωτή. Δηλαδή το RbR μοιάζει στον χειρισμό του με το Gran Turismo?? Ευχαριστώ.
SGP Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 To grand tourismo ΔΕΝ είναι προσομοιωτής είναι καλό arcade παιχνίδι.
VincenT Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 SGP, συγγνώμη που θα διαφωνίσω μαζί σου, αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη το Gran Turismo είναι Ο προσομειωτής οδήγησης.. Αν όχι το GT τότε ποιό παιχνίδι..? :roll:
SGP Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Το grand prix legends, το nascar 2003 (της papyrus), το Live for Speed, το NetKar, το F1C (ιδιαίτερα κάποια mods), το GTR (βγαίνει Νοέμβρη, υπάρχει early demo και έχω πληροφορίες από beta tester πως θα μαμεί) και το RBR:p Μπορεί να έχω ξεχάσει κανα δύο, αλλά γενικά δεν έχει πολύ περισσότερα... Άσχετο, πάρτε μερικά screens που έκανα edit (βρεγμένη ειδική Αγγλία...):
papadakn Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Το grand prix legends, το nascar 2003 (της papyrus), το Live for Speed, το NetKar, το F1C (ιδιαίτερα κάποια mods), το GTR (βγαίνει Νοέμβρη, υπάρχει early demo και έχω πληροφορίες από beta tester πως θα μαμεί) και το RBR:p Μπορεί να έχω ξεχάσει κανα δύο, αλλά γενικά δεν έχει πολύ περισσότερα... Kala kai wraia ola ayta alla kai to GT einai poly kalo car simulation. Mporei na mhn exei thn trelh dynatothta parametropoihshs stindynamikh symprifora kathe aytokinhtou alla den einai se kamia periptwsh arcade. Arcade = Seira Need For speed (ektos isws apo to 1)
SGP Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 είναι αληθοφανές arcade:p, όπως το mercedes bens world racing (αρκετά παραμελιμένο παιχνιδάκι, το βρίσκει κανείς σχετικά φθηνά πλέον). Δεν έχω πρόβλημα με τα arcade παιχνίδια, είναι καλά για καμιά εβδομάδα, αλλά μετά δεν έχουν νόημα γιατί έχεις ήδη βρεί τα όρια του-των αυτοκινήτων... Πάρε για παράδειγμα σε αυτό το thread αυτό... apla DEN m'aresei... diskolo kai oxi toso kali aisthisi... krima... pame gia alla Το έχεις ακούσει ποτέ αυτό για τα GT? (για τη δυσκολία, όχι την αίσθηση, είπαμε το rbr λέει τρελά, αλλά με τιμόνι, και μάλιστα με καλό ff πολύ περισσότερο). Βλέπω το clio στο χιόνο στ sig σου, δεν μπορείς ειλικρινά να μου πείς ότι έχει τόοοσο στενή σχέση με πραγματική οδήγηση το GT (αν οδηγάς εσύ). Αν το παιδί, δοκίμαζε το grand prix legends, σχεδόν τα ίδια θα έλεγε, και χειρότερα αρχικά... τα simulation, δεν μπορείς ποτέ να τα πιάσεις για μία ώρα και αν δεις ότι δεν μπορείς να κάνεις ένα γύρο σε μία πίστα (να κάνεις, όχι να κάνεις γρήγορα) να το παρατήσεις, υπάρχουν άτομα που παίζουν 6 χρόνια το gpl, και ακόμα δεν έχουν βρεί τα όριά του (υπάρχουν γύρω στους 100 που τα έχουν πλησιάσει πολύ πάντως). Στο RBR πχ πέραν του ΠΟΛΥ καλού και ρεαλιστικού χειρισμού, μπορείς να εγκαταλείψεις από την πρώτη στροφή αν μπεις με αρκετά, όπως και στη πραγματικότητα, το να κάνεις μία ειδική 3-5 λεπτών λοιπόν είναι μία μεγάλη πρόκληση (αυτό είναι και το κύριο μειονέκτημα imo του παιχνιδιού, οι πίστες είναι μικρές για ράλλυ, δες rally championship 2000). Το παιχνίδι όταν το τρέξεις χωρίς να ολοκληρώσεις πρώτα το rally school (που είναι πολύ βοηθητικό, πραγματικά) σου βγάζει warning screen του στυλ: "Το RBR είναι ένας ακριβής προσωμειωτής μπλα μπλα μπλά, σας συμβουλεύουμε να ολοκληρώσετε πρώτα το rally school...". Εγώ το αγνόησα (καλά τώρα δεν ξεκινήσαμε χθες) και το αυτοκινητό μου είχε διαλυθεί μέχρι τη μέση της ειδικής (στην οποία έκανα 4 λεπτά να φτάσω, από τα 4 που κάνω τώρα για ολόκληρη τη διαδρομή)... Ένα καλό site για σκληροπηρινικούς μάλλον κάτω από 20 άτομα στην ελλάδα αλλά πολλών χιλιάδων μαζοχιστών παγκοσμίως είναι το http://www.racesimcentral.com
EPa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Όντας "τρελάρας" με τέτοιου είδους παιχνίδια (ατέλειωτες ώρες, και multiplayer, κλπ.), και την οδήγηση γενικότερα, και έχοντας παίξει (πολύ) τα περισσότερα από αυτά που αναφέρθηκαν, έχω την εξής γνώμη: To grand tourismo ΔΕΝ είναι προσομοιωτής είναι καλό arcade παιχνίδι Όχι. αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη το Gran Turismo είναι Ο προσομειωτής οδήγησης Ναι, περίπου. Η διαφορά στις γνώμες προέρχεται μάλλον από κάποια σημεία του GT τα οποία σαφώς δεν είναι simulation, όπως πχ. η παντελής έλλειψη ζημιών. Όσον αφορά το οδηγικό κομμάτι όμως, και το τι κάνει το αυτοκίνητο όσο βρίσκεται στο δρόμο, είναι από τα καλύτερα sims. Δοκιμάστε να πάρετε όλα τα διπλώματα χρυσά (άριστα). είναι αληθοφανές arcade:p, όπως το mercedes bens world racing Θα διαφωνήσω και πάλι. Το ΜΒWR είναι πάρα πολύ καλό sim. Το σύστημα ζημιών είναι arcade αλλά στο οδηγικό κομμάτι είναι το κορυφαίο παιχνίδι στο PC. Μιλάμε για χιλιάδες ακριβείς παραμέτρους (πχ. αντίσταση αέρα, τριβή ελαστικών ανάλογα με το φάρδος τους), όλα με τη συμφωνία της Mercedes. Γι' αυτό και θα συμφωνήσω πολύ με το αρκετά παραμελιμένο παιχνιδάκι Είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο sim σε PC, για αυτοκίνητα που μπορεί να βρει κανείς στο εμπόριο σε πραγματικές συνθήκες και δρόμους. Γι' αυτό και προσπάθησε η VolksWagen να συμφωνήσει με τους developers το World Racing II να είναι αφιερωμένο στα δικά της αυτοκίνητα αλλά τελικά είναι τόσο καλό sim που οι developers εξασφάλισαν άδειες από πολύ περισσότερους κατασκευαστές και το II αναμένεται να είναι πολύ πιο "καυτό". Το grand prix legends, το nascar 2003 (της papyrus), το Live for Speed, το NetKar, το F1C (ιδιαίτερα κάποια mods), το GTR (βγαίνει Νοέμβρη, υπάρχει early demo και έχω πληροφορίες από beta tester πως θα μαμεί) Σωστά γενικά (για το GTR μένει να το δούμε), αλλά μπορώ να βρω πράγματα που δεν είναι καλά simulated σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω. Ειδικά τα LFS και NetKar υπόσχονται πολλά αλλά είναι για την ώρα under heavy development. Είναι γενικά σωστό, ότι όταν ένα ράλλυ είναι δύσκολο, μάλλον είναι καλό simulation, αλλά όχι πάντα. Μην το πάμε στην άλλη άκρη, δηλαδή όσο πιο δύσκολο είναι ένα παιχνίδι τόσο καλύτερο να το θεωρούμε. Εξ' άλλου πολλά από τα ωραία κόλπα που κάνουμε όλοι στα παιχνίδια με τα αυτοκίνητα, δεν είναι και τόσο δύσκολα και στην πραγματικότητα, δοκιμάστε και θα δείτε (εγώ δοκιμάζω!). Το RBR πάντως (α ναι, γι' αυτό είναι το thread ) φαίνεται να είναι κάτι που έλειπε από το PC (από όλα τα συστήματα μάλλον) μια και δείχνει να είναι το καλύτερο WRC simulation που έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Αλλά δεν μπορώ να κρίνω γιατί δεν έχω οδηγήσει τέτοια αυτοκίνητα (σε αντίθεση με τα αυτοκίνητα των GT και Mercedes Benz world racing κάποια (έστω και λίγα) από τα οποία έχω οδηγήσει).
SGP Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Το όλο θέμα είναι ότι ορίζουμε διαφορετικά ο καθένας το τί αποτελεί sim... Το LFS, πράγματι θέλει ακόμα αρκετή δουλειά (το S2 βγαίνει σε κανα δίμηνο, με damage και πολύ ανανεωμένο μοντέλο αναρτήσεων και ελαστκών). Τέλος πάντως το νόημα είναι ότι το RBR αξίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα