Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Υπολογιστή

Vaggelis100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από 3 χρόνια είχα αγοράσει έναν υπολογιστή με:

Pentium 4 1.5 Ghz

256 MB μνήμη

SiS 315 32 MB (την έχω αλλάξει πρόσφατα με GeForce FX 5200 128 ΜΒ)

40 GB Σκληρό

...θέλω να τον αναβαθμίσω. Τον υπολογιστή τον θέλω για σερφάρισμα στο ίντερνετ, Counter-strike, λίγα ακόμη 3D παιχνίδια, Gameboy & N64 emulator. Αξίζει να του κάνω αναβάθμιση στον επεξεργαστή, το σκληρό και τη μνήμη (όχι την κάρτα γραφικών -είναι μάπα- την έκανα πριν 2 μήνες). Πόσο θα μου κοστίσει; :shock: :shock: :shock:

Θα ήθελα να μου προτείνετε καλό και φθηνό hardware (γιατί μας ταϊζουν και κουτόχορτο). :D :D :D

Δημοσ.

Pentium και φθηνο hw, δεν πολυταιριαζει :D

Αν δεν εχεις προβλημα χωρου, θα σου ελεγα να μην αλλαξεις σκληρο. Αντιθετως μνημη νομιζω επιβαλλεται καθως επισης χρησιμος θα ηταν και ενας μεγαλυτερος επεξεργαστης, αφου παιζεις games. Χρηματα δεν ξερω να σου πω, γιατι δεν ειμαι Ελλαδα.

Η καρτα γραφικων οπως λες δεν ειναι και ο,τι καλυτερο, αλλα αφου την αλλαξες προσφατα...

Δημοσ.

Βάλε άλλη μία 256.Δε σε παίρνει να αλλάξεις τίποτε άλλο.Αν αρχίσεις να αλλάζεις και επεξεργαστή καλύτερα να αγοράσεις καινούριο σύστημα! :)

Δημοσ.

Όπως είπε και ο The Crow βάλε μία ακόμα μνήμη στα 256 (περίπου 50€ μία noname DDR) και πάρε έναν ακόμα δίσκο, όσο για το δίσκο δεν μπορούμε να σου πούμε και πολλά γιατί μόνο εσύ ξέρεις πόσο χώρο χρειάζεσαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...