Προς το περιεχόμενο

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για το NOVA *Σημαντικο Διαβαστε το Ολοι*

grkostis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη πιστευω οτι το δίκτυο ειναι ενα μεγάλο μέσο για να ενημερώνεται ο κόσμος αποφάσισα να γράψω για μια μεγάλη εξαπάτηση που γίνεται απο τη εταιρεία συνδρομητικής τηλεόρασης Multichoice Nova.

Ειμαι συνδρομητής στην εν λόγω εταιρεία 4 χρόνια περίπου και μέχρι τώρα πληρώνω την συνδρομή μου κανονικά.

Ομως οταν εκλήθηκαν οι εν λόγω κύριοι να με εξυπηρετήσουν , να μου αλλάξουν αποκωδικοποιητή τοτε ακούστε τι μου ειπαν: Πληρώστε 75 euro για να σας τον αλλάξουμε γιατι ειναι εκτός εγγύησης.

Οπως καταλαβαίνεται δεν πλήρωσα και έφυγα χωρις νεο αποκωδικοποιητή με συνέπεια να πληρώνω συνδρομή χωρις να εχω σήμα.

Απλα ρωτάω

α) Πως θα δω κωδικοποιημενο σήμα χωρις αποκωδικοποιητή;

β)Αραγε ξέρουν οτι η εγγύηση πανευρωπαικά ειναι 2 ετη;

γ)Εχουν το μονοπώλειο και κάνουν οτι θέλουν;

δ)Εαν εχουν 1.000.000 πελάτες τοτε καθε χρονο και μια μέρα περνουν 75.000.000 eurw απο την αντικατασταση τουλαχιστον των αποκωδικοποιητών;

ε)Δεν πρέπει να ειναι έτοιμοι να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή το μέσον (αποκωδικοποιητής και κεραία καθώς και κάρτα συνδρομητή) ετσι ωστε να εχουν το δικαίωμα να πληρώνονται για τις υπηρεσιες που μας παρέχουν;

Επισης να σας πω οτι πισω απο την κάρτα συνδρομητή λεει ξεκαθαρα: NA ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ NOVA.

Αρα μας δεσμευουν με αυτο που λένε για να μας εχουν στο χέρι

Τελικα πιστεύω οτι ο καθένας κανει οτι του γουστάρει εφοσον εχει το μονοπώλειο , που μεταξυ μας και αυτο δεν μπορει να ειναι νομιμο γιατι τα μονοπώλεια καταργηθηκαν.

Πρεπει να καταλάβουν επιτέλους οτι δεν τρωώμε κουτόχορτο και δεν εχουμε μονο υποχρεωσεις αλλα και δικαιώματα.

Εσεις τι θα κανατε στην θεση μου;

Θα πληρώνατε το χαράτσι η θα αντιδρούσατε;

Το μονο σίγουρο ειναι οτι δεν θα το αφήσω ετσι και θα τους κυνηγήσω μεχρι να καταλάβουν οτι δεν μπορουν να ληστευουν τον κοσμο με το γαντι.

Τελος να πω οτι με οσες μιλησα το μονο που αισθανθηκα ειναι οτι μας εχουν γραμμενους.Η Αντιμετωπιση τους ηταν τουλαχιστον απαίσια, και απορώ πως μια εταιρία τοσο μεγάλη εχει τοσο κακους υπλληλους.

Περιμενω τα σχολια σας...

Δημοσ.

1.000.000 πελάτες δεν έχουν.. αλλά ναι είναι μονοπώλειο και κάνουν ότι θέλουν..

Προσωπκά δεν έχω NOVA αν και θέλω απο αυτό το χειμώνα να βάλω γιατι η τηλεόραση είναι επιεικώς απαράδεκτη..

Σκέψου όμως φίλε grkostis οτι είναι σαν τα κινητά... και εκεί πληρώνεις πάγιο και τα τηλέφωνα αλλά αν θέλεις να αλλάξεις συσκευή.. δεν σου δίνουν τσάμπα καινούρια. Εκτός αν έχεις Bonus και τέτοια.

Προσωπικά θα το πάλευα να μου δίνανε τη συσκευή εφόσων ήμουν και τόσο καιρό συνδομητής.. στην τελική όμως κοίτα τί σου κοστίζει περισσότερο.. να μην έχεις NOVA ή να μην έχεις 75 ευρώ;

Δημοσ.

Εχω NOVA, αλλα χρησιμοποιω εναν HUMAX αποκωδικοποιητη λογω ευκολιας. Το μονο που εχω χασει ειναι ειναι τα Interactive, αλλα δεν πολυνοιαζει. Το μονο που πηρα απο την Multichoise ειναι η καρτουλα !!! ;)

Δημοσ.

Προσωπκά δεν έχω NOVA αν και θέλω απο αυτό το χειμώνα να βάλω γιατι η τηλεόραση είναι επιεικώς απαράδεκτη..

Kala min nomizeis oti an valeis nova tha deis kai kati to diaforetiko. ego tin pira mono kai mono epeidi spoudazo agglia kai thelo na vlepo ellinika kanalia.

monopolio...auto ta leei ola...

gi'auto anevazoun kai tin syndromi 1 euro to xrono me tin dikaiologia oti kathe xrono tha doume euxaristes ekplikseis kai kai...

Δημοσ.

Kala min nomizeis oti an valeis nova tha deis kai kati to diaforetiko. ego tin pira mono kai mono epeidi spoudazo agglia kai thelo na vlepo ellinika kanalia.

monopolio...auto ta leei ola...

gi'auto anevazoun kai tin syndromi 1 euro to xrono me tin dikaiologia oti kathe xrono tha doume euxaristes ekplikseis kai kai...

Δημοσ.

O Dektis mou exei xalasei 3 fores.

Tin proti fora mou ton allaxane epidei itane mesa stin eggyisi mou eipane.

Tin deyteri fora mou zitisane 75 euro kai tous eipa ok kopste tin sundromi kai o texnikos mou to ekane xoris lefta legontasme oti ithele apla mia anavathmisi sto software kai den to eixe prosexei.

Tin triti kai teleytaia fora oso kai an prospathisa den mou to ftiaxnane gia ton idio logo pou sou eipane kai sena kai fusika eipa na mou to kopsoune kai etsi kai egine.Ama pliroseis ta xrimata perneis to risko giati borei na souy ksanaxalasei o dektis opos o dikos mou,den xero ti na sou po na kaneis pantos na xereis oti einai o poio xaia dektis opote me liga parapano xrimata perneis enan kalytero.

Δημοσ.

emena kanan malakies me tin pistotikh karta,de mou to kobane otan to zhthsa kai tsakothika asxima 3 fores mazi tous. Estila graptos kai me e-mail apo ta 2 sites tous aithsh diakophs 25 meres prin,tous pira tel ktl kai mou prixan to sikoth mexri na ginei. eleos

ayta pou grafo ine liga,an bro to mail pou tous ta exosa (2 selides terasties) tha to grapso edo.

prin 1 week me piran tilefono kai sxedon parakalousan na to sindeso

to mno pou tous ipa ine na treksoun na diabasoun to mail fysika

Δημοσ.

Ο νόμος ορίζει ότι σε πώληση διαρκούς αγαθού, (Διαρκή αγαθά ονομάζονται τα προϊόντα τα οποία δεν είναι αναλώσιμα αλλά προορίζονται για μακροχρόνια χρήση π.χ. οχήματα, μηχανήματα, μηχανές, συσκευές οικιακές και άλλες.)

πρέπει υποχρεωτικά να χορηγείται εγγύηση, η οποία πρέπει:

1.Να αναγράφει τα στοιχεία του προμηθευτή, του δικαιούχου, τους όρους και την ημερομηνία έναρξης.

2.Να αναγράφει τη διάρκεια της.

3.Να μην αναιρείται από υπερβολικές ρήτρες εξαιρέσεων.

Κοιτα στην σύμβαση τι λεει ακριβώς και δες κατα ποσο μπορεις να βρεις ακρη.

Δημοσ.

Όταν μου χάλασε ο αποκωδικοποιητής πριν από 2 χρόνια και όντας εκτός εγγύησης, μου τον άλλαξαν με καινούργιο μέσα σε μια μέρα χωρίς να πληρώσω φράγκο. Τώρα γιατί τα κάνουν αυτά, δεν ξέρω. Πάντως είναι ό,τι πιο απαράδεκτο υπάρχει σε υπηρεσίες καταναλωτών αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

O apokodikopoihths einai papasonic kai oxi tis nova.An elhxe i eggyhsh tou den einai ypoxreomenoi na ston allaxoun giati den ton ftiaxnoun oi idioi.Alla nomizw oti kai 75 euro pou zhtane gia kainourio apokodhkopoihth den einai polla lefta giati to mhxanhma stoixhzei.Alloi apokodikopoihtes opws oi HUMAX einai safws anwteroi alla an breis na ton pareis esy me 75 eyro ela sfyra mou..

Diladi kata kapoio tropo exeis mia mikrh epidothsh.Einai opws eipe kai enas filos gia ta kinhta.. pagio plhrwneis alla den endiaferei kammia etairia gia tin syskeyh oute tha sou dwsoun allh ektos eggyhshs.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...