Προς το περιεχόμενο

MATRIX super duper ultra boxset extreme edition!

pseira

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Χαχαχαχα, προτομή του Neo. Πάλι καλά που δεν θα έχει καμιά σπέσιαλ έκδοση με προτομή του... LL_NEO...

:lol:

Σοβαρά τώρα: πιθανόν να είναι η απόλυτη έκδοση για όσους ενδιαφέρονται για την τριλογία (ή μήπως είναι παραπάνω;) του Matrix.

Έχω το Matrix (το πρώτο), αρκεί.

Δημοσ.
Χαχαχαχα' date=' προτομή του Neo. Πάλι καλά που δεν θα έχει καμιά σπέσιαλ έκδοση με προτομή του... LL_NEO...

:lol:[/quote']

Ευτυχώς που δεν έχει καμιά προτομή της Monica, γιατί θα έβαζε σε πειρασμό τον LL_NEO :lol:

Κι εμένα μου αρκεί το πρώτο Matrix και αποφεύγω να σχολιάσω τέτοιες εκδόσεις που μοναδικός σκοπός τους είναι να γεμίζουν τις τσέπες των παραγωγών, αφού θα έπρεπε να κάνω ban τον εαυτό μου μετά. :P

Ξέρετε πόσες super special editions (πολύ καλύτερων ταινιών) παίρνετε με 96 ευρώ;

Δημοσ.

96€ όπως είπαμε παραπάνω (η έκδοση με το αγαλματάκι). Υπάρχει και χωρίς αγαλματάκι, με περίπου 71€. Καλή φάση δε λέω, αλλά προτιμώ να τα δώσω για κάτι που αξίζει (π.χ. Goodys) παρά για τα 2 μέρη του Ματριξ μαζί με τα Ριβίζιτιντ...

Δημοσ.
...

....

....Ξέρετε πόσες super special editions (πολύ καλύτερων ταινιών) παίρνετε με 96 ευρώ;

Ναι.Ξέρουμε.Διακόσιες ταινίες.Όσο κάνουν τα άδεια... :wink:

Δημοσ.

Μποϋκοτάζ! Μην το πάρει κανένας! Αμάν ρε pred, καταπολέμησε τις καταναλωτικές ορμές σου, να δώσεις 96 ευρώ για να πάρεις boxset με την πρώτη ταινία-video game (ναι ναι για το Reloaded λέω). Δεν θα νιώσεις ότι σε δουλεύουν; Ήμαρτον ρε παιδιά, και γω ήμουν φαν του πρώτου Matrix, αλλά ποιός άνθρωπος με κρίση θα δεχόταν έτσι τα δύο κακόγουστα αστεία που ακολούθησαν;;;

Πάρτε αυτό με 11,5 ευρώ, που είναι το μόνο που αξίζει από το boxset (άντε και το Ανιμάτριξ), και ένα βιβλίο που λέει πώς να κάνετε πλύση εγκεφάλου, ώστε να ξεχάσετε ότι βγήκαν τα Reloaded και Revolutions (θα σας ξαναχρειαστεί, εγώ ήδη το χρησιμοποίησα και για το Τ3:-))

Δημοσ.

Ε τότε πως θυμάσαι οτι βγήκε Τ3...Μάλλον δεν αξίζει τα λεφτά του το βιβλίο..Πας να μας κοροιδέψεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...