Προς το περιεχόμενο

Δορυφορικο upload-download

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενας φιλος στα νοτια της Κρητης δεν εχει τηλεφωνική γραμμη ουτε θα εχει για τα επομενα χρονια.

Υπαρχει καποια λυση για δορυφορικο upload-download?

Αν ναι στειλτε σας παρακαλω καποια links.

Ευπροσδεκτη είναι και οποιαδηποτε αλλη ενναλακτική λύση εκτος του δορυφορου, αν υπαρχει βεβαια.

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου αλλα δεν με βοηθας λεγοντας μου μονο "ειναι ακριβο".

Ξερεις καποια διεύθυνση εταιρίας που μπορει να προσφερει τετοια συνδεση ή τελος παντων πες μου τις τιμες, γιατι τα 4 giga που αναφερεις ειναι υπεραρκετα για τη χρηση που το θέλω.

Και κατι αλλο ετσι για το χαβαλε. Που ξερεις την οικονομική κατασταση του φιλου στην Κρητη?

Σε ευχαριστω και παλι.

Και η http://www.europeonline.com πρέπει να είναι καλή.

Έχω την εντύπωση οτι για τα upload χρειάζετε γραμμή απο τον οτε και αφου μας λες οτι ο φίλος σου δεν μπορει να έχει γραμμή τότε χλωμό.

Δεν είμαι σίγουρος βέβαια ας μας πει κάποιος που γνωρίζει γιαυτό το θέμα.

paidia, to doruforiko internet, aposo kserw apaitei epigeia sundesi me kapoion paroxea isp (px forthnet, otenet klp). Otan theleis na kaneis ena download, stelneis ena sima mesw tilefwnikis grammis ston isp ton epigeio, autos me tin seira tou stelnei to sima ston allon isp gia to doruforiko internet kai katopin to sima ftanei ston doruforo. Apo ekei kai meta mpainei se leitourgia o doruforos kai stelnontai ta dedomena mesw tou doruforou, kai oxi tou epigeiou isp. Ara loipon, o filos sou tha prepei na psaksei allou kai mallon pros asurmata diktua.

Υπάρχουν και Upload / Download πακέτα.

Αλλά για να έχετε και δορυφορικό Upload , θέλετε πιάτο 1.5m , με πομπό...

Αρκετά ακριβό εξοπλισμό.

Όπως επίσης είναι και οι ανάλογες συνδρομές ( Upload / Download ).

Τελευταία τιμή τέτοιου πακέτου που θυμάμαι είναι 1 εκ. δραχμές τον μήνα.

Και είχε και όριο και στο Upload.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...