dtasop Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 ...σπερα... Λοιπον εχω το εξης προβλημα. Θελω να βαλω το προγραμμα αυτο για να τσεκαρω κατι. Εχω δυο σκληρους . Ο ενας εχει τα ΧΡ se NTFS , σε primary active partition , και αλλο ενα αποθηκευτικο σε FAT32. Ο αλλος εχει δυο αποθηκευτικα partition se fat32 και αυτα. λοιπον αφου δημιουργω ενα Virtual disk se ena apo ta αποθηκευτικα partitions , φωρτωνω τα windows98se. αφου φορτωσει ο loader των windows οταν παει να κανει scandisk ΒΓΑΖΕΙ το μυνημα που εμφ οταν παμε να εγκαταστησουμε τα 98 σε non-fat partition. Εγω θελω να εχω σαν primary os ta xp , και με το vmware τα win98 , οχι σαβ δευτερο λειτουργικο. απλα ενα προγραμμα της διπλωματικης μου τρεχει μονο σε 98. τι κανω λαθως και μου τα λεει αυτα? το virtual disk file που πρεπει να δημηουργηθει ? μηπως να κανω transform ta ntfs se fat32?
random Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 πρωτα απ όλα, δεν θα πειραξεις τιποτα στους δισκους σου. κανενα transform δεν θα κανεις. τα Virtual disk που φτιαχνεις για το βιρτουαλ OS δεν εχουν καμια σχεση με τους πραγματικους δισκους, τα πραγματικα παρτιτιον και τα πραγματικα file systems τους (*με μονο μια εξαιρεση). μπορεις να φτιαξεις virtual disk οποιουδηποτε τυπου (fat16/32, ntfs, linux ) σε οποιοδηποτε πραγματικο σου fat32, ntfs. αρκει να εχεις το χώρο. Το βιρτουαλ δισκος ειναι απλα ενα αρχειο. * η μονη εξαιρεση ειναι οτι δεν μπορεις να φτιαξεις βιρτουαλ δισκο μεγαλυτερο απο 4 Gb σε πραγματικο Fat32 παρτιτιον. μηπως το βιρτουαλ δισκ που εφτιαξες ειναι ntfs? τοτε δεν μπορεις να βαλεις 98. θελει fat32. to svhneis kai create new v.disk.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.