karib Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Κοιταζω το site του Χρυσου οδηγου της Infote, και έχει δωρεαν καταχωριση. Δειτε http://www.xo.gr/freeListing.jsp Εχει κανει κανεις? Μπορει να δηλωθει site το οποιο δεν ειναι εταιρια? Πως και δινει τη δυνατοτητα για δωρεαν καταχωριση? Ενα site με ειδήσεις, σε ποια κατηγορια το δηλώνω?
Highlander Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Το έχω κάνει εγώ. Δεν γνωρίζω αυτό που λές για το site αλλά πιθανόν ναι. Η δυνατότητα για καταχώρηση πάντα ήταν δωρεάν. Ο σκοπός τους ήταν και είναι να συγκεντρώσουν τους δωρεάν πελάτες και να αρχίσουν τα τηλέφωνα για τις επι πληρωμή καταχωρήσεις και όποιος κάτσει... Δεν έχει πλήρη ανάλυση για site με ειδήσεις οπότε μάλλον ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝ... » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - INTERNET - ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ή ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
karib Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 και να αρχίσουν τα τηλέφωνα για τις επι πληρωμή καταχωρήσεις και όποιος κάτσει... Εννοεις να τηλεφωνησουν αρκετες φορες-αφου πια εχεις καταχωρηθει- με σκοπο να σε πεισουν να διαφημιστεις? Αν ειναι να με ζαλιζουν στα τηλεφωνα, πες το μου, θα το σκεφτω να καταχωρίσω.
Highlander Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Σωστά. Αλλά δεν σε ζαλίζουν στα τηλέφωνα. 1-2 τηλέφωνα το χρόνο κάνουν την εποχή που συντάσεται ο οδηγός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.