predator Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 bale 7 xronia posa analwsima exeis plirwsei omws! egw sou lew oti kai 5 fores service na ton eixes paei me ta analwsima tis canon pali pio ftina 8a sou eixe er8ei! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 egw sou lew oti kai 5 fores service na ton eixes paei me ta analwsima tis canon pali pio ftina 8a sou eixe er8ei! Δεν διαφωνω μαζι σου! Συμφωνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIVE7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ διαφωνώ!(σπασίκλας που είμαι,ε Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ και τελικά σε ΗΡ κατέληξα. Τα μελάνια των CANON κοστίζουν όντως τόσο αλλά έχουν πολύ λιγότερη ποσότητα. Αν θυμάμαι καλά μόνο 5ml για τον i250 που ρώτησα me 8€.Τσέκαρέ το κιόλας. O ΗΡ 5150 που πήρα (με 95€ περίπου) έχει μελάνια 19€ αλλά και 19ml (το μαύρο). Oπότε και φτηνότερα μου έρχεται και αλλάζει και η κεφαλή ταυτόχρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Εχω τον i560 εδώ και 1 χρονο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Τον εχω τρελλανει στις εκτυπωσεις και δεν καταλαβαινει τιποτα. Γρηγορος, χωρις πολυ θορυβο, ούτε να τρεμει ολοκληρο το γραφειο οταν λειτουργει οπως κατι αλλοι. Τα μελανια φτηνα και εχουν ικανοποιιτικη διαρκεια Προσθετω την πολυ καλη ποιοτητα εκτυπωσης Ειχε ενα τεστ στο tom's και ο canon ηταν η καλυτερη επιλογη στην κατηγορια του απο ολες τις πλευρες. Τον συγκρινε με διαφορα μοντελλα διαφορων εταιριων. Ειμαι κι εγω κατενθουσιασμενος με την αγορα μου (πηρα τον i560x πριν καμια εβδομαδα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Τελικα με προβληματισατε ρε παιδια. Τι ειναι καλυτερο? Να ειναι η κεφαλη πανω στα μελανια ή όχι? Μιλαμε για προσθηκη κοστους αλλα και λιγοτερα προβλήματα? Μαλλον η απαντηση ειναι υποκειμενικη και ειναι το το προτιμα ο καθενας? Η πραξη τι λεει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invaider Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 ta compatible melania gia ton C84/86 kanoun 9euro to mavro kai 8 to egxromo apo to InkOnline . Kala apo oikonomikhs plevras den to sizito Makria apo HP, oso gia Canon VS Epson einai nomizo sta idia epipeda, an kai egw eimoun mia zoh eftixismenos epsonakias. (ta mona gnisia melania pou exw xrhshmopoihsei htan afta pou eixai doro mazi me ton Ektipoti, exw ala3ei pano apo 20Cartridge ston R200, kai ston 760 exw xasei to metrima!!). episei to allo pou tha prose3eis einai to poso diarkei to kathe melani px ston C86 nomizo oti einai peripou 500selides to kathe cartridge me 5% kalipsh, ston Canon poso einai?, sigkrine ta. na ta sigrineis me HP den xriazete apla o HP einai Panakribos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gto234 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Πάντως μην πάρεις EPSON.Μακρυά.Κάνουν κατι απίστευτες πουστιές στα μελάνια.Εχουν hardware μετρητή και όταν δείξει αυτός οτι έχει τελειώσει δεν μπορείς να εκτυπώσεις κι ας έχει μεσα το μελάνι!Αυτό βέβαια νομίζω το κάνουν και οι άλλες εταιρίες αλλά ο lexmark Z32(διετίας) που έχω εγώ δεν το κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spock Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Να προσθέσω κι εγώ τη συλλογιστικη μου. Εννοείται πως συμφωνω με τα λεχθέντα περί HP. Η κυρία Carly προφανώς έχει βαλθεί να ξεψιλιάσει τον πλανήτη! Εγώ προσωπικά ετοιμάζομαι να πάρω έναν Canon i250. Με τόσο φτηνό εκτυπωτή και τόσο φτηνά μελάνια, ας εκτυπώνει και για 2 χρόνια. Μετά, και να βουλώσουν οι κεφαλές, παίρνω καινούριο! Τα λεφτά του θα τα έχει βγάλει (τόσο λίγα που είναι), και με άλλα 70 ευρώ, άντε 80, μετά από 2 χρόνια θα έχω και νέο εκτυπωτή! Απο εκεί και πέρα, όσο περισσότερο κρατήσει, τόσο το καλύτερο! Για Epson δεν έχω και τις καλύτερες εντυπώσεις, λόγω κεφαλών, όπως και για Lexmark λόγω... του ότι είναι Lexmark! Τι να πεις γι αυτούς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tairisj Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Κι εγω εχω τον canon ι320. Τα αυθεντικά μελάνια μου κοστίζουν 6,80 το μαύρο αυθεντικό ή 3,30 άγνωστης μάρκας(αρκετά καλή απόδοση όμως) και έχουν 10ml και όχι 5ml όπως αναφέρθηκε και σου προτείνω ανεπιφύλαχτα canon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invaider Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 kai na giati einai toso ftina ta OEM canon cartridges. CANON i250 Black ink tank life 130 pages at 5% coverage Colour ink tank(s) life 170 pages at 5% coverage per colour kai i diafora me thn epson. EPSON STYLUS C84 Black Standard T0441 400 Pages at 5% coverage (9Euro) Cyan, Magenta, Yellow High Capacity T0442, T0443, T0444 400 Pages at 5% coverage (each colour) (8Euro) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spock Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Τα original μελάνια του Epson C-64/84 κοστίζουν €28 και €11,4 μαύρο και κάθε χρώμα αντίστοιχα. Τα μελάνια του Canon i250/i350 κοστίζουν €7,8 και €17 μαύρο και τρίχρωμο. Δηλαδή για αντικατάσταση όλων των μελανιών, ο Canon έχει σύνολο €24,8 ενώ ο Epson €62,2 με τιμές Πλαισίου μαζί με το ΦΠΑ. Ανάλυση: κόστος ανά σελίδα μαύρου: Canon €0,06 - Epson €0,07 ----/-/----: -----/-/-----/-/---- έγχρωμου: Canon €0,10 - Epson €0,0855 Ανάλογα με τι χρήση κάνει ο καθένας, πιστεύω θα επιλέξει τον εκτυπωτή του. Προσωπικά, λόγω του ότι η αναλογία κειμένου προς έγχρωμου είναι σαφώς μεγαλύτερη της μονάδας, προτιμώ Canon. O Εpson πάντως είναι πολύ καλή πρόταση για χρήστες που εκτυπώνουν περισσότερο low-end έγχρωμο, όπως γραφήματα, διαγράμματα κτλ. Όλα αυτά σύμφωνα με τιμές Πλαισίου και τα δεδομένα του προηγούμενου χρήστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 παιδια ο i250 εχει καταργηθει απο την Canon οποτε δεν ξερω αν μπορεσεις να τον βρεις.....τωρα οσο αφορα για τους Canon τα μελανακια τους μπορει να ειναι φτηνοτερα απο τους EPSON αλλα εχουν μεσα 9 mL ενω οι EPSON εχουν 13mL ....εγω πηρα τον EPSON STYLUS R200 PHOTΟ με 6 ανεξαρτηα μελανακια και τιμη 130 ευρω και το μελανακι το καθενα βγαινει 14 Ευρω.....θα μου πεις πιο ακριβα απο Canon αλλα και πιο πολυ ποσοτητα ...οσο για τα ξεχωριστα μελανακια σκεψου μονο οτι αν εχεις ενα εγχρωμο με 3 δοχεια μεσα και σου τελιωσει π.χ το κοκκινο γιατι εκτυπωνεις περισσοτερο κοκκινο τοτε πετας και το μπλε και το κιτρινο που μπορει να εινια γεματα αφου ειναι σε ενα μπουκαλακι ολα...ενω στα ανεξαρτητα σου τελιωνει το μπλε αλλαζεις το μπλε... κοκ .....παντως με τον R200 που ειναι και PHOTO εχω πολυ καλη ποιοτητα εκτυπωσης και πριν μια βδομαδα εκτυπωσα με τα μελανακια του ΚΟΥΤΙΟΥ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ που σημειωτεον ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΑ οχι ΜΙΣΑ ( πρωτη φορα το βλεπω αυτο ) 150 φωτογραφιες 10 x 15 και ακομα τα μελανακια ειναι περιπου στο 40 % γεματα......μια χαρα οποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Ego magka mou exo hp 5550 Den exo balei pote au8entiko ektos apo ta prota pou eixe mesa to kouti. kai mia fora agorasa egxromo giati mou xalase apo blakia mou to cartidge. Ego paizo me refil..ta gemizo monos mou...kai diafora stis ektiposeis den exo dei kamia!!! Tora apo ekei kai pera ti na sou po...!!! Oti kai na pareis pantos eite me refill eite me maimoudiarika h doulia sou ginete poli kala Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 paidia 8a mou lysete ligo mia aporia pou exw? giati enw o CANON i475D einai pio argos stin ektypwsh (18 pages/minute) kai exei 4 melania einai pio akribws apo ton CANON i865 pou einai pio grigoros (23 pages/minute) kai exei 5 melania? idia analysh exoune!pia h diafora tous?epeidi to 1o montelo exei card reader?apo ayta ta 2 gia mia aplh xrhsh foithtou pio 8a sinistousate? telika gia canon full me kobw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 loipon paidia ayrio mallon paw na agorasw printer. teliko gallop: i475D, i865 h i560? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.