Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις σχετικά με Nokia 6210;;

wOOzY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα Nokia 6210 και έχω μερικές ερωτήσεις να κάνω:<p>1.)Πως μπορώ να βγάλω τον κωδικό ασφαλείας τον οποίο είχα αλλάξει αλλά δεν θυμάμαι;;;

2.)Έχω Panafon A La Carte και όταν στέλνω μύνημα γράφει: ΄΄Μύνημα εστάλη΄΄ . Αλλά αναφορά έρχεται και δείχνει πάνω αριστερά γωνία ότι έχω αδιάβαστο μύνημα,με λίγα λόγια δεν χτυπάει για την αναφορά.Δηλαδή αν κάτσεις και δεις γράφει: i παραδόθηκε.

Σημείωση: Αν βάλεις την ίδια sim σε άλλο κινητό(3310) δουλεύει μια χαρά... wink.gif" border="0

Δημοσ.

Αυτό με την αναφορά δεν ίσχυε παλιότερα όταν είχα c.u.Από την στιγμή που έβαλα Panafon Ala Carte αρχίσαν τα προβλήματα...Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Finn.Τελικά τον είδα τον κωδικό.Καλή χρονιά σε όλους!!! wink.gif" border="0 wink.gif" border="0

Δημοσ.

greetz kai apo mena

egw thimamai pantws oti otan erxotan anafora den varage minima, apla mou edeixne to simataki ;p

kati to opoio na pw tin alitheia mou arese giati px sta kala kathoumena enw perimena minima, erxotan anafora meta apo wres, kai ekana san trellos ;p<p>otidipote allo provlima den mou parousiastike stous 4 mines pou to eixa<p>tespa gia na min anoigw new post, mporei kapoios na postarei tin pio teleutaia ekdosi software gia 6210?<p>10x prokatavolika ;p<p>[ 04-01-2002: Message edited by: akpe ]</p>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...