Tes Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Είμαι ένας μικρός και άπειρος χρήστης (για να λέω και την αληθεια κάποιες βασικές, σε πολύ βασικό στάδιο όμως, γνώσεις) που θέλει να κάνει μία εργασία και χρειάζεται ένα προγραμματάκι να μπορεί να του κάνει Animation (αλληλεπιδράσεις μεταξύ αντικειμένων, κίνηση και τέτοια πράγματα) Όποιος ξέρει ας προτείνει κανένα καλό πρόγραμμα για αυτό το σκοπό Η Visual Basic κάνει δουλειά? Ευχαριστώ!
Godfath3r Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 H visual basic einai glwssa programatismou.An katalava kala rwtas gia programa.Tsekare to flash mx, kai to adobe imageready einai dyo gnwsta programmata. Pes ti akrivws 8eleis na kaneis gia na sou proteinoume kati pou na tairiazei perissotero!
Tes Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Godfath3r ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Ξέρω οτι είναι η Vb γλώσσα προγραμματισμού, κάτι τέτοιο ψάχνω. Θέλω να φτιάξω μία μεγάλη βάση με πολλά ατικείμενα τα οποία μέσω πολύπλοκων αλγεβρικών εξισώσεων να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Επίσης θέλω αφού τελειώσει η βάση να υπάρχει δύνατότητα από τους άλλους χρήστες να μπορούν να αλλάζουν κάποιες μεταβλητές ώστε να αλλάζουν οι σχέσεις των αντικειμένων και οι κινήσεις τους. Ξέρω ότι η VB μπορεί να το κάνει αυτό αλλά ψάχνω για κάτι το πιό εύκολο στη χρήση και πιό αποτελεσματικό. Ότι έχετε υπ'οψιν σας πείτε μου.. Ευχαριστώ πολύ!
prantzos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 mas exases... h VB afou 3ereis oti mporei na to kanei auto tote kala 8a einai na thn xrhsimopoihseis. Mporei na sou parei perissotero xrono na grayeis kwdika ap oti px h C# .NET alla omws 8a kerdiseis xrono apo to na ma8eis mia pio poluplokh glwssa. Mporei na lew omws kai blakeies giati den exw katalabei akribws ti 8eleis na kaneis. Ya3e sto internet kai bres sumfwna me auto pou 8eleis na kaneis ti ergaleio xreiazesai. To Google einai mia teleia arxh! To kalutero tool gia programmatistes
Tes Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 prantzos, Εξήγησε λίγο, η C# .NET τι είναι? Ευχαριστώ πολύ!
prantzos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 einai h kainouria C. Moiazei me thn java st polla pragmata. Einai mazi me to Visual Studio .NET. Einai sxetika eukolo na ma8eis pws leitourgei an 3ereis programmatismo. An den 3ereis sxedon titpota tote pas kateu8eian sta ba8ia... H VB einai polu eukolh. Apla grafeis polla gia douleia 3 grammwn polles fores se alles glwsses.
Tes Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Θα το δοκιμάσω κι αυτό. Ευχαριστώ πολύ Prantzos! Καλή μαγκια η υπογραφή σου :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.