Angelcrow Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Αύριο παρουσιάζομαι και όπως καταλαβαίνεται περνάω τις τελευταίες στιγμες με τον υπολογιστή μου.Όπως κάθε τι αγαπημένο θέλεις να το αποχαιρετήσεις προσωρινά κάτι τέτοιες στιγμές έτσι και εγώ θέλω να σας αποχαιρετήσω προσωρινά Insomniacs. Συνεχίστε την καλή δουλειά και καλή αντάμωση σε 30 παρά κάτι μέρες ΥΓ: Το ξέρω ότι είνια άσχετο το θέμα αλλά ζητάω την κατανόηση του moderator
Christos19 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Και ένας αδερφός φίλου μου φεύγει αύριο..Γιάννη ?
drm Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 O Marcos Aurilius μπαίνει λαμία αύριο στο Σώμα Υλικών Πολέμου...
dreaming123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 O Marcos Aurilius μπαίνει λαμία αύριο στο Σώμα Υλικών Πολέμου... Eγω που μένω Λαμία θέλω να του πω αν δεν το ξέρει ήδη οτι θα καλοπεράσει
Icecut Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Kala einai,kalos fantaros kai me to kalo na gyriseis!egw shmera xairetisa 2 filous pou pane aurio Tripolh!anyway,twra pia o stratos mono gia na mas kovei xrono einai tipota allo...ypomonh!
VasKag Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 ...αν δεν το ξέρει ήδη οτι θα καλοπεράσει συμφωνω. απο προσωπικη εμπειρια... και ο δικος μου α αδερφος αυριο...
kostg Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Με το καλό να μπεις και... θα περάσει γρήγορα! Μετά θα είναι μόνο μια ανάμνηση. Φιλικά!
Prof_Chaos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 ουτε που θα καταλάβεις πως θα περάσει..Εγω 283 σειρά πέρασα αρκετά καλά.. Θήβα - ΣΑΜΟΣ 164 ΤΕ δεν παλιώνεις ποτέ στην ζούγκλα..και τέλος λόχο επυέθα αρνταν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.