Προς το περιεχόμενο

Χρεωστική κάρτα κ χρήση

tasoss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να βγάλω μια κάρτα την οποία να μπορώ να χρησιμοποιώ

κυρίως για τυχερά παιχνίδια(περιλαμβανομένου και του ποδοσφαιρικού στοιχήματος). Θα ήθελα να έχει

κάποιο όριο(πχ 100?) αλλά σε περίπτωση που κερδίζω να μπορούν αυτά τα

λεφτά να μπαίνουνε στην κάρτα. Επίσης να υπάρχει δυνατότητα να μπορώ να βλέπω ανά πάσα στιγμή πόσα λεφτά έχω(μέσω net εννοείτε).

Τέλος, θα πρέπει να έχεις εκκαθαριστικό για να βγάλεις μια τέτοια κάρτα έτσι?

Φαντάζομαι αρκετοί θα παίζουνε οπότε ίσως κάποιος να μπορέσει να με φωτίσει.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Τέλος, θα πρέπει να έχεις εκκαθαριστικό για να βγάλεις μια τέτοια κάρτα έτσι?

An einai auto problhma mporh na tin kani o aderfos mou pou douleui.

kostas thx gia tis plirofories.

Δημοσ.

tasoss, ένα φιλαράκι μου ασχολείται οπότε τα ξέρω από πρώτο χέρι.

Το καλύτερο που έχει να κάνεις,από όσο μου λέει αυτός,για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο είναι να βγάλεις χρεωστική κάρτα και όχι πιστωτική.Δηλαδή μόνο όσο λεφτά είναι μέσα στο λογαριασμό σου μπορεις/μπορούν να ακουμπήσεις/ακουμπήσουν και τίποτα παραπάνω.Η τράπεζα πειραιώς βγάζει τέτοια κάρτα.Μόνο ταυτότητα χρειάζεται.

Το θέμα είναι ότι λίγα site με online bet δέχονται τέτοια κάρτα,τα περισσότερα λειτουργούν μόνο με πιστωτική.Αυτό στο οποίο είναι γραμμένος αυτός και απ'ότι μου χει πει είναι ευχαριστημένος και δεν παίζει περίπτωση απάτης μιας και έχει πάρει τα κερδισμένα λεφτά στα χέρια του είναι το http://www.greekbet.com.

Δημοσ.

File nod,3exasa na pw pos ena filaraki mou eipe pos to kalitero pou boro na kano einai xreostiki.Auto pou les k esi.Tha rotiso stin peiraiws.Thx!

ps:an exei kapios alos empiria as mas pi

Δημοσ.

Ειδικά για το on line betting τα περισσότερα αν όχι όλα τα site Δέχονται χρεωστική:

(έχω χρησιμοποιήσει electron visa της τράπεζας Κύπρου σε Gamebookers ,Betfair,Betoto,Ladbrokes τουλάχιστον...

Οπότε τα όσα είπε κάποιος παραπάνω προφανώς δεν ισχύει.Tassos την στιγμή που άνοιξα λογαριασμό στην τράπεζα Κύπρου-και πήρα την χρεωστική με ρώτησε το ημερίσιο όριο που θέλω-όχι δεν χρειάστηκα εκαθαριστικό αφού στην ουσία ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου άνοιξα και μου έδωσαν την χρεωστική που ουσιαστικά είναι κάτι σαν 1 αναβαθμισμένη κάρτα από αυτές που χρησιμοποιούσαν παλιά μόνο για τα ΑΤΜ.On line Banking έχουν σχεδόν όλες οι σοβαρές τράπεζες πια...

Δημοσ.

euxaristw gia tis apanthseis.diabazodas to post pudose o dwarves skeftome gia alpha bank.

zaxoys enois pos me tin xreostiki den iparxi problima.etsi?

diladi h xreostiki xrisimopiite se site pou zitane pistotiki auto katalaba apo osa diabasa.euxaristw

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...