Προς το περιεχόμενο

SATA wd vs maxtor

beez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paides skeftome na xtipiso ena disko sata 120gb

vlepo sto eshop kai o maxtor einai 10 euro pio akrivos apo ton wd sta 120gb..anarotieme iparxei kapoios sigkekrimenos logos?

poia i apopsi sas gia to 8ema exei dokimasei kaneis kanena apo tous dio?

Δημοσ.

Γεια χαρα.Ειναι υποκειμενικο αλλα εγω ειμαι οπαδος των WD και εχω εναν sata στα 120 και ενα στα 250 gb τους οποιους δουλευω σε βιντεο εφαρμογες και ειναι αψογοι.Και με δεδομενο οτι ενας Maxtor ide που ειχε ενας φιλος τα εφτυσε εχω καταληξει στους WD. :shock:

Δημοσ.

samsung kai seagate pou exo doulepsei den mporo na po ta kalitera logia .protino wd tous opoio tous exo doulepsei stin previous douleia se poli megalo simeio kai ixa minei kataikanopoiimenos.poli oreoi grigoroi me 3 xronia eggiisi.kapote oi maxtor eixan 1 xrono eggisi alla ebalan mialo kai to pigan sta 3.

Δημοσ.

Όποιον απο τους δυο να πάρεις την ίδια δουλειά θα κάνεις.Οι WD έχουν 3 χρόνια εγγύηση, η Seagate πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε πως δίνει 5 χρόνια αλλά στο Πλαίσιο τους έχουν στο 1 χρόνο ακόμα.Οπότε διάλεξε και πάρε.Και με τους 2 θα ικανοποιηθείς.

Δημοσ.

Kata kairous eixa pollous WD kai eimoun eyxaristhmenos alla otan hrthe h ora na paro Sata kai pira WD to mono pou katafera htan na pao 3 fores sto plaisio thn idia mera (1 fora peiraia kai 2 Kallithea).

Pio sygkerkrimena pira enan WD sata apo peiraia kai htan elatomatikos (sfyrize san na apogionotan aeroplano me olh thn shmasia ths lekseos, oute Delta fan na htan :lol: ), den peirazei leo tha etyxe kai pao Kallithea.

Ekei afou to eide epitopou to palikari pou htan sto service fysika mou leei oti einai elatomatikos, pernao dipla se enan politi kai mou leei oti den exei idio WD kai na mou dosei kati allo, egw san fanatikos tote ths WD tou leo oti kai aytos pou vlepo mesa sthn vitrina ti einai? A mou leei ontos yparxei (variotan na koitaksei, telospanton to paravlepo ayto) kai etsi perno kai pali WD.

Ti to hthela omos pao spiti kai pali mia apo ta idia, me liga logia eimoun piso sto plaisio kai pali meta apo 40-45 lepta kai telika pira Seagate kai epitelous leitourgei apsoga apo tote kai pira kai allon enan argotera kai pali einai apsogos... :D

Den ksero mporei kai na eixa pesei se elatomatiki partida, alla tha sou proteina Seagate :wink:

PS: Sorry gia to megalo post...

Δημοσ.

Exw enan WD JD 80GB SATA

kai enan MAXTOR 80GB SATA.

O Maxtor einai ligo pio grhgoros apo to Western.

H diafora ayth fainetai kyriws se epe3ergasia video.

Kata ta alla kai oi duo einai ok.

Eixa setarei to pc mia fora mono me ton Maxtor kai mia fora mono me ton WD.

Twra exw sto 1 partition toy Maxtor ta Windows kai a programmata.To 2 partition toy Maxtor kai ton Western ton exw gia ola ta alla arxeia mou.

Δημοσ.

o maxtor sinithos einai ligo pio grigoros.osous diskous exo dei na sfirizoun otan douleua texnikos itan otan ixan faei toumpitsa.kane kana raid na petaei apo epidoseis.ixa raid me 2 80gb western mia xara.exo tora 2 x wd 160 gb serial ata kai pali korifi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...