Προς το περιεχόμενο

cisco ata186 ή cisco ata188 ή κάποιο ip phone

spasoklambania

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνω copy & paste το μήνυμά μου από άλλο forum:

Καλησπέρα. Ψάχνω να βρω το cisco ata186 ή 188 σε λογική τιμή. Στην Ελλάδα δεν μπορώ να το βρω. Σε ένα site που ξέρω στον Καναδά δεν το είχαν. Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω κάποιο από τα δύο μοντέλα; Αν μου πείτε site εξωτερικού καλύτερα να είναι από Καναδά ( έχω λόγο που θέλω από Καναδά ). Ευχαριστώ πολύ.

EDIT

Αν μπορείτε να μου προτείνετε και κάποιο ip phone θα ήταν καλό. Ότι αγοράσω θα χρησιμοποιηθεί με την υπηρεσία e-voice της HOL. Τα ata της cisco υποστηρίζουν σίγουρα το πρωτόκολλο SIP που χρησιμοποιεί η HOL για το e-voice. Αν προτείνετε κάποιο ip phone πρέπει να υποστηρίζει απαραίτητα αυτό το πρωτόκολλο. Επίσης πείτε μου γενικά site με δικτυακό εξοπλισμό ή, αν υπάρχουν, site με εξοπλισμό αποκλειστικά για VoIP. Επαναλαμβάνω καλύτερα να είναι από Καναδά.

Δημοσ.
http://www.priveshop.gr/product.php?code=405101&sess=1243784878

Δες και αυτό. Δεν το ξέρω' date=' δεν έχω δουλέψει VoIP (εκτός από software phones). Για cisco δεν άκουσα πουθενά Ελλάδα.[/quote']

Το έχω δει αυτό εδώ και μέρες. Φένεται καλό αλλά είναι ακριβό. Και το ata της cisco να το βρω εδώ ακριβό θα είναι. Για αυτό τον λόγο ( καθώς και για άλλον ) θέλω να το πάρω από τον Καναδά... Αν ξέρει κανείς online κατάστημα στον Καναδά ( αξιόπιστο και φθηνό ) ας μου το πει. Δεν έχει σημασία αν στέλνει ή δεν στέλνει στην Ελλάδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...