karib Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Στο πανελ με τα controls του dvd, εχει δεξια ενα κουμπακι. Το πατας και εκει βρισκεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panxris Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 To monitor soy einai TFT? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 To monitor soy einai TFT? Aν λες για μενα, ναι(laptop). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Εμαθα βγηκε νεα εκδοση powerdvd. Ξερει κανεις αν μπορει να δειξει βελτιωμενη εικονα στο pc μας? Αν ειναι να εχει ιδιες δυνατοτητες αλλα ιδια εικονα, να μην μπουμε στον κοπο της αναβαθμισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 karib , ποιούς drivers έχεις στην γραφικών σου??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 karib , ποιούς drivers έχεις στην γραφικών σου??? Εχω laptop αλλα ειναι αρκετα καλο πιστευω! (P4 2,6 ghz, 1gb ram κλπ). Η καρτα γραφικων ειναι nvidia με 64mb, και οι drivers αν θυμαμαι καλα εχουν μεινει στην εκδοση 44(ντροπη για την acer που δεν εβγαλε νεοτερους). Λες να ειναι -μονο- θεμα driver? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δεν αποκλείεται. Και το WinDVD & το PowerDVD είχανε διάφορα ψιλοπροβλήματα με μερικές εκδόσεις των drivers της nVIDIA. Επίσης έχε υπόψιν σου ότι λόγω οθόνης TFT φορητού , θα έχεις αναγκαστικά λίγο κακή ποιότητα εικόνας σε σχέση με μια μέτρια / καλή TV. Αλλά όχι και χάλια όπως λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 θα έχεις αναγκαστικά λίγο κακή ποιότητα εικόνας σε σχέση με μια μέτρια / καλή TV. Γιατι? (sorry αν ειναι χαζη ερωτηση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Οι περιορισμοί των οθόνων των φορητών. P.S. Οι νέες οθόνες των Vaio είναι αρκετά καλές. [ πλησιάζουν τις αντίστοιχες desktop ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Οποτε λιγο η οθονη λιγο οι drivers, γινεται η ζημια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
badvariemai Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Και εγώ πιστεύω ότι μάλλον η ΤFT ή οι drivers θα φταίνε. Διάβασα όλο το ποστ και δεν μπορώ να καταλάβω τι σου συμβαίνει. Εγώ που έχω desktop pc και μάλιστα ένα ταπεινό P3 866 βλέπω ταινίες από ένα μέτρο και σπάνια αντιλαμβάνομαι ατέλειες... αν κάτσω πίσω από 2-3 μέτρα είναι μια χαρά. Χρησιμοποιώ το PowerDVD 5 και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πάντως γιατί δεν δοκιμάζεις το powerdvd 6? Ίσως συνεργάζεται καλύτερα. Αν έχεις tv-out πάντως θα μπορέσεις να καταλάβεις αν φταίει η κάρτα γραφικών ή η οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Χρησιμοποιώ το PowerDVD 5 και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πάντως γιατί δεν δοκιμάζεις το powerdvd 6? Ειδατε διαφορα στην ποιοτητα απο την εκδοση 5, βαζοντας την εκδοση 6? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.