Προς το περιεχόμενο

Office 2003 SP1 [Setup Fails] - χμμ!

CyberWalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει να εγκαταστήσει το : Office 2003 SP1 - (kb842532-client-enu).exe

Εμένα προσωπικά μου ζητάει το cd την πρώτη φορά. Το βάζω, βρίσκω το αρχείο που μου ζητά και μετά συνεχίζει κανονικά. Σε κάποια φάση μετά μου ζητά ένα άλλο αρχείο (μάλλον αυτό της εγκατάστασης στο σκληρό αγιατί το path έχει μορφή {48348-93459-495xxxxx ... } τυχαία νούμερα έβαλα!) αλλά δεν το βρίσκω κι έτσι βάζω το αντίστοιχο αρχείο από το cd - ένα με κατάληξη .msi (κάποιος installer δηλαδή) αλλά εκεί σκάει!

Εσείς; Ακολουθήσατε τη δική μου διαδικασία και το βρήκατε στον σκληρό σας δίσκο ή δε σας το ζήτησε καν; Όσοι τα καταφέρατε να το εγκαταστήσετε, μείνατε ικανοποιημένοι;

(το αρχείο το κατέβασα από παλιότερο link στην κεντρική σελίδα του insomnia)

Δημοσ.

Έχω κάνει κάποιες αλλαγές στο σύστημα και σύντομα θα ξαναπροσπαθήσω.

Να σε ρωτήσω mikaha... από ποιά πηγή βρήκες το ελληνικό SP1 ; Περιοδικό, internet, ... ;

Δημοσ.

Δεν ξέρω αλλά πρόσφατα που δοκίμασα να το ξαναπεράσω μετά από καιρό με 'απάλαξε' λέγοντάς μου ότι "αυτή η ενημέρωση έχει ήδη προστεθεί, πιθανότατα από κάποιο windows update" και πλέον είμαι καλυμμένος...!

Έληξε προφανώς το πρόβλημα αν και με μη αναμενόμενο τρόπο... :shock:

Αν υπάρξει νεότερο θα ειδοιποιήσω.

Δημοσ.

polaki δε νομίζω πως υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να μην έχει το αυθεντικό office! Άλλωστε δεν υπάρχει μη-αυθεντικό office. Τι εννοείς; Κάποιος που έβγαλε παραπλήσιο προιόν και το ονόμασε koffice; :) Άπαξ και τα νομιμοποιήσεις όλα δουλεύουν.

Προχτές ξαναδοκίμασα να το εγκαταστήσω [λόγω πολλών αλλαγών στο σύστημα] και μου είπε πως όλα πήγαν θαυμάσια.

Θα μπορούσα να το δικαιολογήσω ως traces σε μια stack ή σε κάποια halts του λειτουργικού που συνέβησαν τυχαία. Πολύ περισσότερο θα μπορούσαν να έφταιγαν κάποια ενεργά plug-ins ή και το antivirus τις δεδομένες στιγμές που δοκίμασα (2 όλες κι όλες) - Πριν 5 μέρες ξαναέκανα εγκατάσταση των xp από πάνω και επανεγκατάσταση του office για άσχετο λόγο όλα αυτά. Αποφάσισα λοιπόν, αφού έκανα και κάποιους καθαρισμούς στη registry και ένα γενικότερο σινιάρισμα στα υπόλοιπα προγράμματα να ξαναπροσπαθήσω... Μου την σπάει που δεν ξέρω ΤΙ από όλα όσα έκανα το έκανε να λειτουργήσει [τόσο εξαρχής όσο και τώρα] αλλά θεωρώ πιο πιθανό να έφταιγε κάποιο κλειδί στη registry ή κάποιο plug-in άλλου προγράμματος.

Δημοσ.

Αυτο που εννοώ είναι οτι λογικά χρειάζεται αυθεντικό serial number μιας και είμαι 100% σιγουρος ότι το office XP είχε αυτό το πρόβλημα να μην μπορείς να κάνεις update αν δεν ειναι original...

Για το 2003 δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...