Προς το περιεχόμενο

Plextor px708 και TDK DVD+R

MoUCLAs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι κορυφαια η ποιοτητα τους!! Να φανταστεις ειναι τα μονα που τα γραφω με 8x χωρις κανενα προβλημα!!!Εγω εχω το Plextor px712A...

Δημοσ.
exeis parei kai esy se 25ada poy einai? egw lew ayta poy exei se ena mikro magazi sthn nayarinoy...

Μμμ...Οχι.

Συγκεκριμενα μιλαω για τα tdk dvd-r με θηκη ξεχωριστα..(δεν εχω δοκιμασει ακομα τα +r)

Κοιταξε επισης εδω και δες ποιες μαρκες προτεινη η plextor:

http://www.plextor.be/technicalservices/technology/cdrmedia.asp?choice=Supported%20media

Δημοσ.

Εγώ πάντως παιδιά που είχα το Plextor το 708Α πριν πάει στον άλλο κόσμο έγραφα τα TDK σε 25αδα τις <<πίτες>> χωρίς κουτάκι που είναι άνετα χωρίς κανένα πρόβλημα.....τώρα με το TEAC γράφω σε INTENSO πάλι άνετα

Δημοσ.
Επίσης σου προτείνω traxdata +r ΤΑ 4Χ όμως! είνα ίδια με τα ΤΔΚ από κάτω.

Αυτά έχουν κωδικό RICOHJPNR01, θεωρούνται κορυφαία και προτείνονται από το CDFreaks.com για τους κατόχους LiteOn συσκευών

Δημοσ.

Στον Λιολιο(μουσικος οικος στην Παπαναστασιου) Εχει απεναντι ενα μαγαζακι αποκλειστικα με cd-dvd's

Εχει οτι Θελεις!! Τα traxdata ειναι πολυ καλα εξισου(τα traxdata ειναι τα Ritec και οχι τα richo οπως λενε οι αλλοι,θα το διαπιστωσεις αν τρεξεις το nero info tool)

Επισης τα εχει 70 λεπτα το ενα...Oποτε πηγαινε και τσιμπα οσες 25αδες θελεις!! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...