Προς το περιεχόμενο

Συνδεση στο Ιντερνετ με λαπτοπ-ΠΡΟΒΛΗΜΑ

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην δουλεια μου εχω μισθωμενη γραμμη. Εχω φερει το λαπτοπ στο γραφειο και προσπαθω να συνδεθω στο ιντερνετ. Πηρα το καλωδιο δικτυου το κουμπωσα στο λαπτοπ, εχω βαλει τις απαραιτητες ρυθμισεις DNS και την IP που εχει το Desktop PC (το pc του γραφειου) στο λαπτοπ και μπαινω στο ιντερνετ.

Εαν ομως θελω να μπω στο Microsoft update ή στο mail.yahoo.com δεν με βαζει. Γραφει "Ανοιγμα σελιδας.." και περιμενω αρκετα λεπτα εως οτου μου βγαλει Error και καλα δηλ. οτι δεν υπαρχει η σελιδα αυτη.

Με το λαπτοπ εαν το βαλω στο σπιτι μου που εχω ISDN γραμμη μπαινει κανονικα στις παραπανω σελιδες. Εδω τωρα γιατι δεν μπαινει;

Κατι ακομη εαν παρω το καλωδιο δικτυου και το βαλω στην καρτα δικτυου του desktop pc μπαινει στις παραπανω σελιδες.

Γιατι δηλαδη κανει διαχωρισμο? Και δεν μ'αφηνει?

Να σημειωσω πως στο insomnia.gr μπαινει απο το λαπτοπ, και επισης δεν εχω καποια firewall κλπ.

[/img]

Δημοσ.

Oxi den exo balei sp2. Exo original XP HOME Greek Version me sp1. Kai den exo oute zone alarm oute kapoio allo firewal. Milame ta exo psaksei ola kai den brika kapoia diafora me to desktop pc.

Exo dokimasei kai ton mozila mipos kai tyxon eftaige o IE alla pali ta idia.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...