agiosall~ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Ειχα κατεβασει ενα αρχειο βιντεο (avi) το οποιο ειχε και υποτιτλους μαζι (σε ξεχωριστο αρχειο) μολις το εβαλα να παιξει ανοιξε ενα προγραμμα directVobSub και οι υποτιτλοι φορτωθηκαν αυτοματα, μηπως μπορω να το κανω αυτο με καποιο αλλο αρχειο βιντεο στο PowerDVD??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamstorm Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 agiosall~, φυσικά και μπορείς να δεις υπότιτλους σε κάποιο άλλο αρχείο. Προφανώς το αρχείο των υπότιτλων που κατέβασες είχε το ίδιο όνομα με το avi. Έτσι έτρεξε και το directvobsub. Αρκεί το *.αvi και το *.srt (ή ότι άλλο format υπότιτλων έχεις) να έχουν το ίδιο όνομα και στην ίδια τοποθεσία. Φυσικά μπορείς και να κάνεις load υπότιτλους με κάποιο πρόγραμμα πχ bsplayer. Με το powerdvd μπορείς να κάνεις τη δουλειά που θες. Ελπίζω να εννοούσες αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Κοιτα αυτα που λες ισχυουν για .avi οσων αφορα ομως SVCD (.mpg) εκει τι γινεται και ειδικα οταν ειναι σε bin (image). Δικο μου λαθος αλλο αρχειο που ελεγα εννοουσα αλλο format εκτος .avi Απο οτι καταλαβαινω ομως και απο οτι μου ειπαν και σε ενα αλλο forum ποθ ρωτησα καλο θα ηταν να κανω ενα extract το αρχειο mpg και convert σε avi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamstorm Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Ειλικρινά αυτό ποτέ δεν το είχα δοκιμάσει. Μόνο με avi, επειδή όμως με έβαλες σε σκέψεις κάθησα και το δοκίμασα σε *.wmv και vcd. Δυστυχώς δεν είχα κάποιο scvd δίπλα μου να το δοκιμάσω και εκεί. Το vobsub δεν δούλεψε και στις 2 περιπτώσεις. Όμως δούλεψαν οι υπότιτλοι με το bsplayer. Προφανώς από ότι έψαξα και λίγο το vobsub λειτουργεί μόνο σε avi (divx,xvid). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 ok το εφτιαξα με την βοηθεια ενος φιλου κατεβασα το WMPC αλλαξα καποιο VMR7 και τωρα ειναι οκ thx για την βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamstorm Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 φίλε , μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός ; μπας και χρειαστεί σε κανένα svcd ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Αυτό που εννοεί ο φίλος agiosall~ είναι ότι ο Media Player Classic υποστηρίζει εξωτερικά αρχεία υποτίτλων (τον έχβω δοκιμάσει με srt), αλλά πρέπει να αλλάξεις από το μενού View-->Options-->Output-->DirectShow Video να επιλέξεις ένα από τα 2 renderless modes (αυτά με τα 2 αστεράκια). Αν θυμάμαι καλά, είναι VMR7 renderless και VMR9 renderless, το τελευταίο χρειάζεται Direct 9 εγκατεστημένο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Λοιπον να το παρουμε απο την αρχη πρωτα εκανα extract τα αρχεια απο το image (δοκιμασα αρκετα προγραμματα αλλα μονο με το isobuster λειτουργησε το αρχειο που εγινε extract) Μετα ανοιγουμε τον WMPC και παμε View ->option ->playback ->output και επιλεγουμε VMR7 renderless οσο γαι το VR9 που λεει ο φιλοςparsifal δεν το εχω δοκιμασει γιατι ειναι αχνο (επειδη προφανως δεν εχω βαλει directx9, ειμαι απο format) ε μετα φορτωνουμε το αρχειο βιντεο και τους υποτιτλους και αυτο ειναι ολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamstorm Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 ευχαριστώ παιδιά, αν και δεν χρησιμοποιώ τον classic κάθε τι παραπάνω που μαθαίνει κανείς είναι χρήσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Dreamstorm, εγω πρωτη φορα τον χρισιμοποιησα αλλα πρεπει να σου πω οτι προχωραει εκει που πολυ αλλοι (BSPlayer, Zoom Player etc.) κολλανε (σαν διαφημιση αυτοκινιτου/μπαταριας "ακουστικε" αυτο) looool Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 a telika ok me mpc? ego eixa meinei ekei poy eipes oti me bs den trexei o xronos.. tespa.. tora eisai ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.