Προς το περιεχόμενο

Usb 2.0 3.5" HDD External Enclosure Vipower VP-9258T

geokok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια το παραπάνω εξωτερικό κουτί το πήρα καινούργιο με σκοπό να τοποθετήσω έναν ολοκαίνουργιο 120Gb σκληρό δίσκο. Αφού μου βγήκε η πίστη να τον βάλω μέσα (κακές βίδες, χάλια βίσματα κτλ) τον ανοίγω και τίποτα....

Δεν εμφανίζεται το εικοίδιο found new hardware (έχω WIN XP) και γενικώς είναι σαν να μην τον έχω συνδέσει. Βάζω όμως 2 σκληρούς παλιότερους 10GB και 6Gb και μου τους βγάζει αμέσως έτοιμους γαι χρήση. Τι φταίει; Ο σκληρό, το κουτί ή κάτι άλλο;

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Δημοσ.

nobody δε μου λες πώς μπορώ να τον κάνω format; Δοκίμασα να τον κάνω format βάζωντάς τον μέσα σε έναν παλιό και δημιουργώντας ένα καινούργιο partition με το cd των Windows Xp. Μετά τον συνδέω κανονικά (μέσω USB) στον δικό μου και τον βλέπω στο My Compyter και μου λέει ότι θέλει format τον ξανακάνω format και μετά δουλεύει κανονικά. Ώσπου ξανανοίγω τον υπολογιστή και ξανά η ίδια ιστορία.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ

Δημοσ.

syndese ton kainourgio disko, anoikse ton, deksi klik sto My Computer, epilegeis Manage kai meta epileis to Disk Management. ekei vriskeis ton skliro sou kai ton formareis. epeita tha mporeis na ton deis. elpizo na voithisa.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν...όσον αφορά τη συγκεκριμένη συσκευή, ακούστε και τη δική μου εμπειρία.Πήρα λοιπόν αυτό το accessory για τον ίδιο λόγο με όλους εσάς.Λεπτομέρειες που πρέπει να ξέρετε.Οι δίσκοι δουλεύουν ΠΑΝΤΑ σαν MASTER (όχι σαν SLAVE or CABLE SEL) αν και νομίζω οτι και καθόλου τζαμπέρομα είναι οκ (καθώς θεωρεί ο δίσκος οτι είναι MASTER).Anyway, με το που δεί ο Η/Υ το μηχάνημα σαν συσκευή και το δίσκο σαν Μέσο,τότε πρέπει να πάτε...Δεξί κλικ στο My computer->Manage->Disk Management->Και εντοπίζεται τον νέο σκληρό δίσκο.ΠΡΟΣΟΧΗ αν δεν υπάρχει εκεί τότε κάποια μαμακία γίνεται....Αφού λοιπόν εντοπιστεί ο δίσκος πάμε και κάνουμε Δεξί κλίκ πάνω του και μετά Format.Μας ρωτάει αν είμαστε σίγουροι και οτι όλα θα διαγραφούν [και εμείς βεβαια λέμε...ποιά όλα? αφου είναι καινούργιος..άρα το δεχόμαστε...;) ] Αφού τελειώσει η διαδικασία ξανά Δεξί κλίκ πανω στον δίσκο και Mark Partition As Active. Θεωρητικά είναι έτοιμος.

Ακούστε τώρα τί βλακεία είχε γίνει σε μένα....Χρησιμοποιώ εδώ και καιρό μια προέκταση της USB θύρας, απλά και μόνο για να μη σκύβω όλη την ώρα στο πίσω μέρος του Η/Υ. Λοιπόν έχετε υπόψην σας ότι όταν ένωσα την προέκταση με τον φορητό δίσκο ,μία τον έβρισκε,μετα απο λίγο χανόταν,μετά ξαναερχόταν και τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.Τι κι αν δοκίμασα να αλλάξω καλώδια,συνδέσεις κτλ τίποτα...Ρε γμτ. λέω καινούργιο μηχάνημα και βγάζει πρόβλημα? Τι γινεται....Λοιπόν μόλις σύνδεσα το σκληρο δίσκο κατευθείαν στην USB port (χωρίς δηλ. ενδιάμεσες προεκτάσεις κτλ.) όλα δούλεψαν ρολόι....Απλά το αναφέρω μήπως και γλιτώσω κανέναν με το ίδιο πρόβλημα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...