Challenger Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 ποιός ενδιαφέρεται να μπει σε ασύρματο δίκτυο στην πόλη της Κέρκυρας? σε ένα μήνα το πολύ λέμε να υλοποιήσουμε την ιδέα... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cybereddie Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 για λεγε λεπτομέρειες.............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Challenger Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 θα βαλουμε κεραιουλες...να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε , που βρίσκεται ο καθένας και βλέπουμε πως θα γίνει... ενδιαφέρεσαι? που μένεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaotikos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Αν θέλετε να φτιάξετε ένα ανοιχτό για όλους, free δίκτυο καλό θα ήταν να μπείτε στο http://www.awmn.gr/forum/ και να ζητήσετε να φτιαχτεί μια ανάλογη περιοχή για την πόλη σας. Είναι πιο εύκολα να βρείτε άτομα από την πόλη σας αλλά και βοήθεια όπου χρειαστείτε. Αν θέλετε να κάνετε κάτι εμπορικό (είσοδος με πληρωμή ή υπηρεσίες με πληρωμή κλπ) ξεχάστε ότι έγραψα και κάντε ότι σας κατέβει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Challenger Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 δεν υπάρχει με τίποτα κερδοσκοπικός σκοπός. Ζητήσαμε να φτιαχτεί forum για το Ασύρματο Δίκτυο της Κέρκυρας... Μόλις μαζευτούμε θα γίνει μαζική παραγγελία του εξοπλισμού. Όποιος ενδιαφέρεται να το πει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharky.gr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 wireless rulez! Εμπρός με τσαμπουκά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Kala den to sizitame oti eimai mesa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Challenger Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 sostooooos! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
as223 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Αντε μπραβο παιδια!!! Οταν ερθουμε διακοπες το επομενο καλοκαιρι με το laptop να να παρουμε και τις grid μαζι μας Καλη αρχη! Και για οποια βοηθεια χρειαστειτε μη διστασετε: http://www.twmn.net Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Challenger Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Challenger Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 τί έγινε? Γιατί έπεσε τέτοια νέκρα????? Σε 2-3 μέρες θα γίνει η παραγγελία!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaotikos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 τί έγινε? Γιατί έπεσε τέτοια νέκρα????? Σε 2-3 μέρες θα γίνει η παραγγελία!!!!!!! Τι θα αγοράσετε? Εγώ θα σου έλεγα να μην βιάζεστε τόσο πολύ. Το wireless θέλει προσοχή και διάβασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Challenger Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Ένα καλό AP με δυνατή κεραία omni, ο client που θα μοιράζει την DSL θα πάρει το wrt54g με μια μικρή κατευθυντική, αφού θα ειναι πολύ κοντα στο AP, ενώ οι άλλοι clients ή το Dlink AP airplus 900AP+ ή το wap54g, με την YAGI- 16DB. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο? Το wrt54g τί διαφορά έχει απο το wrt54gs? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cybereddie Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 σε ποση αποσταση δουλευουν ολα αυτα? εγω μενω 2 χλμ εξω απο κερκυρα και εχω ηδη adsl 384 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
as223 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Οντως παιδια καλυτερα να μη βιαστειτε πολυ... Αν θελετε τη γνωμη μου: Φτιαξτε πρωτα ενα site, διαφημιστε το καταλληλως σε forums κλπ, ελατε σε επικοινωνια με τα forums των twmn και awmn και αφου μαζευτειτε καμια 15αρια ατομα ξεκινηστε την υλοποιηση... Στους λιγους μηνες που ειμαι ασυρματος εχω ακουσει διαφορα για ασυμβατοτητες μεταξυ συσκευων, και θα ηταν κριμα να ξεκινησετε με τοση ορεξη και να απογοητευτειτε... Τελος, χωρις να θεωρηθει πως κανω διαφημιση, και επειδη τα καταστηματα της σουπας οπως το πλαισιο δεν εχουν καθολου ποικιλια σε τετοια θεματα, καντε μια βολτα απο το http://www.wirelesslan.gr της Θεσσαλονικης... Αντε και καλο ξεκινημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.