Προς το περιεχόμενο

Nokia 5510!!!

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Hal, ypothetw oti to les auto ehontas sto myalo sou ta 3310/30, giati mhn mou peis oti akous syhna gia problems gia ta ypoloipa "sovara" phones ths nokia. Ehw 2 hronia shedon to 7110 kai einai skyli...Opws fysika einai kai ta 61xx klp klp. Gia na mhn thymithoume ta palia 51xx ta opoia an kai fthina htan apsoga kai poly mprosta apo ta ypoloipa ths epohis tous. To oti apotyhane ta 3310/30, epeidh ta fortwsane me vary software de shmainei oti ola ta nokia einai mapa. Kai mhn mou peis gia bluetooth kai gprs giati mou thimizoun auta pou legane otan protovghke to wap...<BR>Epishs sou lew oti fan twn nokia egina afou dokimasa prwta arketa ericsson klp klp... Krata sta heria sou ena 61xx h ena 62xx, mazi me ena ericsson (akomh kai to t39) kai tha deis ti shmainei poiothta kataskevhs.<BR> Anyway! Se telikh analysh, oti goustarei o kathenas. An kaneis thn doulia sou kai eisai apolyta eyharisthmenos me allo modelo, tote it's ok! tongue.gif" border="0 Pantws mhn xehname oti h Nokia einai sthn koryfh. cool.gif" border="0

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by billdanos:<BR><STRONG>Entelws nea emfanish, mnhmh 64mb gia mp3 h gia hxografhsh apo to enswmatomeno radio pou ehei, plhres plhktrologio sthn prosopsh, wap, klp klp <A HREF="http://tech.flash.gr/newproducts/Gadgets/2001/10/13/6520id/" TARGET=_blank>http://tech.flash.gr/newproducts/Gadgets/2001/10/13/6520id/</A> <A HREF="http://www.nokia.com/phones/5510/index.html" TARGET=_blank>http://www.nokia.com/phones/5510/index.html</A> <BR> cool.gif" border="0</STRONG><HR></BLOCKQUOTE>file mou ola ta exei h mariorh,o feretzes ths leipei!parathrhses oti den exei GPRS?na mou peis bebaia ti 8a to kaneis!e,kati einai kai ayto.xa8hke na to baloun???alla apo oti fainetai 8a einai ena akoma paidiko kinhto apo thn nokia(opws ta 32xx,33xx....)den kathgorw thn nokia giati kai egw nokia exw! smile.gif" border="0

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by billdanos:<BR><STRONG>Hal, ypothetw oti to les auto ehontas sto myalo sou ta 3310/30, giati mhn mou peis oti akous syhna gia problems gia ta ypoloipa "sovara" phones ths nokia. </STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Έχω κάνει τον εξής διαχωρισμό. Η παλιά και η νέα Nokia. Τα παλιά μοντέλα 51xx και 61xx δεν είχαν προβλήματα αν και η σειρά 61xx παρουσίασε προβλήματα με την οθόνη.<P>Η νέα Nokia με το 8850,8210,3310/30 έχει παρουσιάσει πάρα πολλά προβλήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.Τα προβλήματα είναι κοινά. Έλλειψη σήματος και πρόβλημα οθόνης. 'Εχω μεγάλη εμπειρία με τα παραπάνω μοντέλα και όχι μόνο με ένα από αυτά . Γνωρίζω επίσης και από φίλους που δουλεύουν σε service τι χαμός γίνεται.<P>Τα μοντέλα 7110 και 6210 έχουν πολύ λιγότερα προβλήματα αλλά λόγω μεγέθους δεν με ενδιαφέρουν.

Δημοσ.

Αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία από κινητά, το μόνο που έχω να ρωτήσω είναι το παρακάτω:<P>Πείτε μου πόσοι από εσάς χρησιμοποιούν το GPRS; Νομίζετε ότι εδώ στην Ελλάδα θα γίνει της μόδας μέσα στον επόμενο χρόνο; Πάντα έτσι γίνετε. Βγαίνει κάποιο μοντέλο που υποστηρίζει μία νέα τεχνολογία. Ωραία, μέχρι εδώ. Όταν οι καταναλωτές αγοράζουν το μοντέλο αυτό, το 97% από αυτούς δεν θα χρησιμοποιήσουν την νέα τεχνολογία, και το 99% δεν θα ξέρουν καν τι κάνει αυτή η τεχνολογία. ʼσε που δεν θα υπάρχει σωστή υποστήριξη από τον παροχέα υπηρεσιών.<P>Ρε παιδιά, είμαστε όλοι κυνηγοί της τεχνολογίας. Αλλά όταν αγοράζουμε κάτι, δεν εκμεταλλευόμαστε 100% από τις δυνατότητες του. <P>Κλείνοντας, θέλω να πω ότι το 5510 με αυτά που έχει και προσφέρει είναι μία χαρά. Δεν χρειάζετε μία τεχνολογία που θα την πληρώσουν όλοι οι αγοραστές και θα την χρησιμοποιήσουν μόνο το 3% από αυτούς.<P>Σόρρυ, για το μεγάλο ποστ, και αν σας κούρασα. smile.gif" border="0

Δημοσ.

Δεν θα ελεγα πως το GPRS ειναι καποιου ειδους "Μοδα"... ειναι ενα πολυ χρησιμο εργαλειο και δεν ειναι κατι το οποιο εαν θελουμε το παιρνουμε... δεν ξερω αμα παρατηρησατε αλλα ακομα και τα entry level των μεγαλυτερων εταιριων εχουνε GPRS, συντομα και η Νοκια θα ανακοινωσει αντικαταστατες του 3310 με GPRS. Βασικα σε πολλους φαινετε αδιαφορο το GPRS πολυ απλα γιατι δεν ξερουν πως μπορουν να ωφεληθουν απο αυτην την τεχνολογια.<P>Εγω προσωπιθκα το χρησιμοποιω εδω και 3 μηνες με Vodafone και μπορω να πω πως τωρα η data χρεωσεις ειναι ποιο δικαιες και καλυτερες...

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by billdanos:<BR><STRONG>ATG, gia thn wra eisai free...<BR>Ehei kai h vodafone new prosfores gia gprs.<BR> cool.gif" border="0</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>To xero... Arches Noemvri pu vazi ogochreosi i Stet, tha energopiiso to wirelles internet tis Voda gia 1 akoma mina flat rate...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...