Προς το περιεχόμενο

Windows Update

vjshadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα αλλαξε η σελιδα του update. Ξερει κανεις που κατεβαινουν τα αρχεια; Παλιοτερα κατεβαιναν σε εναν κρυφο φακελο τον: WUTemp. Τωρα δεν υπαρχει τπτ εκει...

Δημοσ.

εγω δεν εχω βαλει ακομα το sp2, εχω βαλει σχεδον ολα τα updates και hotfixes που ηταν διαθεσιμα και οταν παω στο windows update με πηγαινει στο v5. υπαρχει τροπος να κατεβαζω τα updates απο το v4 και οχι απο το v5? μελλοντικα θα καταργηθει το v4?

Δημοσ.

Gia osous exoun SP1 kai tou paei sto v5 einai logiko giati opws eipa pame oloi sto v5 siga-siga kai logika osoi exoun ola ta updates tou gyrnaei aytomata...

@vaskag: giati na pas sto v4 afou pleon paizei to v5?????

Δημοσ.

πριν απο κανα μην που το δοκιμασα (οταν ακομα το 5 ηταν σε beta εκδοση) πηγα να κατεβασω κατι updates και δε με αφηνε. εχτες που το δοκιμασα λειτουργουσε μια χαρα. απλα καπου ειχα διαβασει οτι θα παραμεινει και το 4 και το 5. αλλα αφου το 5 μου δουλευει μια χαρα, κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Ενταξει πηγαμε στη version 5...

Υπαρχει τροπος να κρατησουμε αυτα που κατεβαζει για να τα εχουμε για παν ενδεχομενο;

Δημοσ.

ναι. Είναι μεσα στο temporary internet files. αρκει να μην του εχεις πει να τα αδειαζει οταν κλεισει ο internet explorer

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγω παντως δεν βρηκα τπτ εκει. Εχω βαλει και SP2 πλεον αλλα δεν βρισκω που κατεβαινουν τα αρχεια.

(Επανηλθα σε αυτο το θεμα γιατι καποιος με ρωτησε για αυτο και το ξαναθυμηθηκα. Το ειχα ξεχασει γιατι ετοιμαζομαι για φορματ και δεν κατεβασα κανενα update μετα το SP2).

Ελπιζω να μας βοηθησει καποιος...(καθοτι ειμαστε στα 56Κ)

Δημοσ.

vasika to mono pou kanei na patas update kai na se pigenei kanonika stin selida tis ms apla tin ora pou katevenoun ta rixnei se ena diko tou directory episeis anigontas to meta to format kaneis "install all" kai den xriazete na ta pernas ena ena ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...