Προς το περιεχόμενο

electro,house. τι σημαινουν?

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάλι, ναι...

Και μπορώ να πω πως είμαι φανατική των tags και μάλιστα των προσεγμένων tags.

Και αν δεν μπορώ να βρω που μπορεί να κατατάσσεται ένα album, νευριάζω τα μάλα.

Και στην electro/house/tsiou mpiou/doyvtsi doyvtsi, μπερδεύομαι ακόμα πιο πολύ και νευριάζω ακόμα περισσότερο. :lol:

Επί τη ευκαιρία, να πω πως όταν σε βλέπω Costinio, μπερδεύομαι... :mrgreen:

Νομίζω πως βλέπω εμένα. :lol:

Δημοσ.

Κι εγώ βάζω, αλλά στο genre δίνω ελάχιστη σημασία. Τα πιό πολλά mp3 έχουν πολύ γενικά genres (pop, rock. hard rock, hip-hop/rap, dance κλπ). Σιγά μη σκάσω κιόλας :lol:

Δημοσ.
Αν δε κάνω λάθος' date=' house είναι αυτά που αποκαλούμε και beatάκια, συνήθως αδιάφορα κομμάτια χωρίς αρχή, μέση και τέλος...

Συγχωρήστε με αν κάνω λάθος...[/quote']

kaneis lathos,se sigxoroume

Δημοσ.

Tromero la8os panah..alla de peirazei.

Einai san na les se enan rocka ti einai rock kai na tou les rock einai kati maliades kai kala pou gratzounane tis ki8ares toys kai...

8a eprepe na bei kai enas kanonas sto forum na mhn apadame an de kseroume...

Αν δε κάνω λάθος' date=' house είναι αυτά που αποκαλούμε και beatάκια, συνήθως αδιάφορα κομμάτια χωρίς αρχή, μέση και τέλος...

Συγχωρήστε με αν κάνω λάθος...[/quote']

Δημοσ.

O Panahs δεν έκανε κανένα 'λάθος'. Καλώς ή κακώς, αυτά εννοεί ο κόσμος όταν λέει 'house'.

Δεν έκανε κανένα έγκλημα για να χαίρει τόσης απαξίωσης.

[...]

8a eprepe na bei kai enas kanonas sto forum na mhn apadame an de kseroume...

Και πριν από αυτόν τον κανόνα, θα έπρεπε να μπει ένας κανόνας αβρότητας. ;)

Όλοι θα απαντούν και ας κάνουν λάθος. Εδώ είμαστε για να μοιραζόμαστε γνώσεις, ιδέες, απόψεις.

Και αν κάποιος πει κάτι που δεν ευσταθεί, δεν θα τον κρεμάσουμε κιόλας. :D

Δημοσ.

Αγαπητέ Toufas, εδώ δεν είμαστε για να την λέμε σε κανέναν και ούτε να κάνουμε επίδειξη γνώσεων περί μουσικής και λοιπών ικανοτήτων μας. ;)

Για να βοηθάμε είμαστε εδώ πρώτα από όλα. :)

Out of topic... Μπα... ;)

Δημοσ.
Επί τη ευκαιρία' date=' να πω πως όταν σε βλέπω [b']Costinio[/b], μπερδεύομαι... :mrgreen:

Νομίζω πως βλέπω εμένα. :lol:

Εγώ πάντως δε βάζω ποτέ genre! :lol: Εξάλλου ξέρω ότι δε θα καταφέρω ποτέ να τα κατατάξω όλα με ακρίβεια και για να έχω την ησυχία μου αφήνω αυτό το πεδίο κενό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...