Προς το περιεχόμενο

me poio programma mporw na katharisw th registry?

kolim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Eιμαι περιεργος να δω τελικα ποιο/ποια θα χρησιμοποιησει! :lol:

..γιατι ολα μαζι θα του κανουν την registry αορατη απτο καθαρισμα! :wink:

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλα ρε παιδια, ειναι δυνατον να καθαριζω την registry, και αυτη να εχει το ίδιο μεγεθος ή και μεγαλυτερο απο πριν το καθαρισμα? !!!!

Πρωτον, εκανα uninstall καμια 10αρια προγραμματα. Οσο και να μην εκαναν τη δουλεια του σωστα οι uninstallers, εβγαλαν πραγμα κι απο τη registry.

Δευτερον χρησιμοποιησα το registry mechanic, πειτε εσεις οτι χρησιμοποιησα το προγραμμα που μου προτεινετε. Και παλι ομως:

Και μετα τις δυο ενεργειες, εκανα export τη registry απο το regedit και το μεγεθος ηταν και ελαφρως μεγαλυτερο!!!!

Καλα, τι συμβαινει?

Αυτη η registry μονο μεγαλωνει, ποτε δε μικραινει?

Δημοσ.

Εκτος λοιπον των δυο ανωτερω τροπων που χρησιμοποιησα, 'περιποιηθηκα' την registry και με το advanced system optimizer. Αφαιρεση invalid καταχωρησεων, και defragment. Ωστοσο, το μεγεθος ξανα εμεινε ιδιο.

Δημοσ.

Να πω και εγω οτι εδω και ενα χρονο χρησιμοποιω το "jv16 PowerTools" το οποιο ειμαι κατευχαριστημενος....

Χρησιμοποιουσα παλιοτερα το RegCleaner αλλα το jv16 PowerTools εχει καλυτερα αποτελεσματα....αλλα ειναι shareware... :)

Δημοσ.

το jv16 PowerTools εχει καλυτερα αποτελεσματα

Επειδη κι εγω για χρονια το regcleaner δουλευω, το jv17 τι παραπανω εχει?

Δημοσ.
Katebse to system mechanic kai tha me thymitheis...Poly katharismo genika tou pc kai registry klp...

Συμφωνωωωωωωω !!!!!!!!!!!! Πολυ καλο.

http://www.iolo.com

Αν δυσκολευτεις σε κατι εδω ειμαστε. :D :D :D

μια ψηφος και απο εμενα για το system mechanic

Δημοσ.

το jv16 PowerTools εχει καλυτερα αποτελεσματα

Επειδη κι εγω για χρονια το regcleaner δουλευω' date=' το jv17 τι παραπανω εχει?[/quote']

- Registry manager

- Registry cleaner

- Registry finder

- Registry monitor

Αυτα ειναι τα βασικα....τωρα επειδη δεν θυμαμαι τι αλλα ειχε το RegCleaner θα σου σημειωσω τι εχει το jv16...

- File tools (5 choices...)

- Script manager, editor, wizard

- Access control

- Switch user

+ Internet update....

Αυτα... Απλα εμενα μου φανηκε/φαινεται πιο χρησιμο... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...