Προς το περιεχόμενο

pote anapse o ypologisths moy teleytaia fora???

cdplus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

windows_XP_pro exw.

den yparxei systeminfo omws !

an to eixa to systeminfo tha mou elege poso xrono einai UP.

Egw thelw na kserw ean anoikse kapoios ton ypologisth mou oso eleipa apo to grafeio... (kai meta ton ksanaekleise ennoeitai, kai ton vrka kleisto to allo prwi h meta apo merikes meres poy eleipa)...

Δημοσ.

to systeminfo prepei na yparxei den mporei...

sto msdos dwse sto C:\

cd %systemroot%\system32

kai ekei dwse systeminfo , ena executable einai den mporei na mhn yparxei giati to trexw sxedon ka8hmerina.

dysthxws den kserw kanena tool gia na to vlepeis ayto

Δημοσ.

μια μπακαλίστικη λύση :

δεξί κλικ στο my computer, manage, στη δενδροειδή δομή βρες

system tools -> event viewer -> και πχ application ή system

θα καταλάβεις εύκολα τα τελευταία boot του πισιού σου από τις ενεργοποιήσεις των

services :D

Δημοσ.

Επίσης αν έχεις Norton Antivirus στο start up, τσέκαρε τα scan histories / event logs... πρέπει να έχει log του κάθε boot scan που κάνει

Δημοσ.

Αυτό θα το κάνεις με το StatWin. Δουλεύει εδώ και τέσσερα χρόνια σε ένα από τα μηχανάκια της εφημερίδας με Win98 χωρίς προβλήματα. Οι σημειώσεις που έχω γι' αυτό λένε: " Κρατάει όλα τα στατιστικά από την λειτουργία του μηχανήματος. Ώρα έναρξης, shutdown, σύνδεση Internet, τυπώματα, εφαρμογές που δούλεψαν. Είναι trial και σπα.... ". 2.93 Μb απ' ότι βλέπω.

Πιστεύω να βοήθησα :D

Δημοσ.

Start-->control panel-->administrator tools-->eevent viewer

Εκεί ψάξε για κάποιο event που ενεργοποιείται στο startup (σε εμένα π.χ. αρκεί να κοιτάξω τι ώρα άνοιξε το ΑΤΙ Smart)

Δημοσ.
Start-->control panel-->administrator tools-->eevent viewer

Εκεί ψάξε για κάποιο event που ενεργοποιείται στο startup (σε εμένα π.χ. αρκεί να κοιτάξω τι ώρα άνοιξε το ΑΤΙ Smart)

είναι το ίδιο με αυτό που πρότεινα εγώ με άλλο τρόπο 8)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...