ksenos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Γεια και χαρά σε όλους. Έχω ένα υπολογιστή με win nt 4.0 που έχει το ρόλο του domain controller. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να αλλάξω την IP του. Όταν το δοκίμασα δυστυχώς παρατήρησα οτι κανένας άλλος υπολογστής δεν μπορούσε να κάνει authentication. Όχι οτι δεν τον έβλεπα στο δίκτυο απλώς δεν ανταποκρινόταν ως domain controller. Συν τοις άλλοις που έβγαζε και ένα μύνημα αν από αυτον έκανα ping σε κάποιο pc χρησιμοποιώντας το όνομα αντί για την IP (π.χ. ping pythia αντί για 192.168.1.22). Είναι κάτι που κάνω λάθος? Ευχαριστώ πολύ. Κώστας
dimitris__ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Τσέκαρε τον WINS σου. Έχει κρατήσει τα παλιά.
tech25 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 ypaxei periptosi na exeis "karfotes" kataxoriseis sto hosts file se kahe client?
ksenos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Θα τσεκάρω αυτά που μου προτείνετε την δευτέρα. Πάντως στο hosts ήταν το πρώτο μέρος που κοίταξα αλλά δεν είχε καταχωρήσεις (το pc είναι στημένο στην δουλεία πολλά χρόνια πριν πάω εγώ εκει). Ευχαριστώ πολύ. Δεκτές και άλλες προτάσεις .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.