MadeBy.Me Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 είπα και εγώ να κάνω κάτι καλό 1 φορά, και μου βγήκε σκάρτο. είχα media player (δν ξέρω ποια βερσιον, πάντως αυτή που έχουν τα XP) κατέβασα το 10 και πατάω νεχτ-νεχτ... μέχρι που φτάνει στο σημείο να επιλέξω upgrade newest components & Reinstall all components. ότι και να επίλεγω απο τα δύο και μετά πατήσω νεχτ, δν θα μου βγάλει τίποτα στο παράθυρο που πρέπει να επιλέξω που να κάνει upgrade h reinstall. σκέφτηκα, θα φταίει η βέρσιον, και έτσι έβαλα to Media Player 9(αράχνες είχε βγάλει στο σκληρό μου).... τέσπα, κάνω εγκατάσταση, αλλά πάλι τίποτα ούτε με το 9! τί φταίει(ελπίζω όχι εγώ και το πι σι)
andromahos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 File mou den gnorizo ti ekanes alla ego to katebasa kai den piraksa tipota to ekane mia xara update kanena problima
MadeBy.Me Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 ποιό είχε πρώτα ? το 9 και μετά το 10 ?
migel Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Καλησπέρα. Και σε εμένα δεν έκανε πρόβλημα . Απο 9 σε 10 beta ( αρκετό καιρό με διάφορα προβληματάκια ) και τώρα με 10 final OK.
Godfath3r Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 MadeBy.Me, dokimase na ksanakatevaseis ton media player.Isws to arxeio na katevhke me kapoia mikrh eleipsh...
MadeBy.Me Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 όντως είχε δίκιο. αυτή την φορά ήταν διαφορετικό το setup UI. το προβληματικό το είχα κατεβάσει από εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.