OPC Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Καλησπέρα. Έχω XP Pro Eng και θα ήθελα να περάσω τα 2000 σε κάποιο partition μου.Κάνω κανονική εγκατάσταση των 2000 ? Και μετά ποίες ενέργειες πρέπει να ακολουθήσω ώστε να με ρωτάει στην αρχή ποίο λειτουργικό να φορτώσει το pc ?
madsc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Αν δεν θες να διαλέξεις κάποιον boot manager να κάνει αυτή τη δουλειά για σένα, μπορείς να περάσεις τα 2κ κανονικά σε άλλο partition, κ μετά να bootάρεις με το cd των xp και να κάνεις recover. Αυτό θα κάνει αυτό που ζητάς. Αν είχες τα 2κ κ μετά έστηνες το νεότερο λειτουργικο (π.χ. XP) θα γινόταν αυτόματα η όλη δουλειά. /sc
OPC Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Μπορείς να με διαφωτίσεις λίγο στο θέμα boot manager? Σε περίπτωση που κάνω την 2η λύση που μου προτείνεις,το recover γίνεται μόνο του? Τι είναι recover βασικά?
indian Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Φίλε OPC ένας boot manager που κάνει δουλειά είναι ο OSL2000. Έιναι πολύ μικρός και πάρα πολύ απλός. Υποστηρίζει μέχρι 100(!!) λειτουργικά σε διάφορα partition η σκληρούς.Με αυτό θα γίνει η δουλεια σου εύκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.