Προς το περιεχόμενο

το κερατο μεσα στο One way και ολες αυτες τις βλακειες

epote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κακως δεν εκανες εσυ την δουλεια :(

Εγω στο σπιτι εχω κυρηξει στρατιωτικο νομο: κανενας δεν αγοραζει καμια απολυτως ηλεκτρονικη συσκευη αν δεν ενημερωθω και δεν γνωμοδοτησω :D

Δημοσ.

Τα καταστηματα αυτης της λογικης, στηριζουν τον λογο υπαρξης τους σε συγκεκριμενο κυκλο ανθρωπων. Μεσοκοποι γονεις που δεν ξερουν κατι απο υπολογιστες, ελαφρομυαλοι και αφελεις ολοι ενα συνοθηλευμα που αγοραζουν υπολογιστες απο το καλαθι.

Να νοιωθεις τυχερος που πηρες αυτα τα εξαρτηματα και δεν πηρες κατι μακραν χειροτερο με αυτα τα εστω υπαρβολικα χρηματα που εδωσες.

Απλα να φροντισεις και εσυ και ο πατερας σου να διαλαλησετε την "επιτυχη" σας αγορα, μπας και γινει και μαθημα σε αλλους το δικο σας παθημα, για να παψουν τετοιοι καραγκιοζηδες να εκμεταλλευονται τον κοσμο της πληροφορικης

Δημοσ.

Πάλι καλά δε λες που δεν του βάλανε και καμιά ATi Radeon X800 XT για να βλέπει τα κείμενα τρισδιάστατα και να πάει πάνω από 2000 ευρώ

MAKARI! tha thn eperna ego toulaxiston:P

tora den exo kan ti na paro, tou valane mia 9200se

gia to onoma tou theou:P p4 3.0+9200se=....CRAP....

Δημοσ.

gia to onoma tou theou:P p4 3.0+9200se=....CRAP....

Γιατι βρε συ? Θα παιζει και πασιεντζα τελεια. RAW p4 power. :roll:

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου μήπως τα παραλές λίγο???

Αν ο πατέρας σου τους είπε ότι θέλει το μηχάνημα για μόνο για επεξεργασία κειμένου,

τότε το μόνο που θεωρώ υπερβολικό είναι ο επεξεργαστής αφού με έναν celeron θα έκανε την δουλειά του το ίδιο καλά.

Με την 9200 θα δουλέψει μια χαρά τα κείμενα του, κανένα πρόβλημα δεν θα έχει.

Το μπόρντ είναι Abit ενώ θα μπορούσε να ήταν κανένα noname.

Το dvd-r έχει ξεφτιλιστεί τόσο που δεν θεωρώ λογικό να αγοράζεις cd-r αφού πλεόν οι τιμές έχουν πιάσει πάτο.

Η οθόνη επίσης ειναι ότι καλύτερο (σαν τύπος εννοώ όχι για την μάρκα) , θεωρώ ότι μια 19άρα tft θα πήγαινε χαμένη.

Ο Laser εκτυπωτής είναι καλός για την δουλειά αυτή αν και δεν αναφέρεις μοντέλλο.

Γενικά μου φαίνεται ότι το μηχάνημα ΔΕΝ είναι καθόλου άσχημο για την δουλειά του πατέρα σου...

Εκτός από την τιμή βέβαια που είναι αρκετά μεγάλη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...