takis3 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Το pc μου είναι celeron 1700 με 512 μνήμη και έπεσε στα χέρια μου μια 9000pro 128mb σε AGP slot για να την δοκιμάσω και μου κάνει τα εξής κουφά : στην αρχή όταν ξεκινάει το μηχάνημα πετάει μερικά σκουπίδια στην οθόνη και δείχνει μερικά γράμματα αλλοιωμένα.Επίσης όταν μπαίνει στα windows και δείχνει το σήμα των xp έχει και αυτό κάτι μικρές κίτρινες γραμμές. Μετά μέσα στο desktop δεν παρουσιάζει πρόβλημα, καθώς και το video παίζει μια χαρά. Σε μερικά παιχνίδια πολλές φορές μου εμφανίζει τοίχους που περνάω από μέσα ή τρύπες ή χαλασμένα γραφικά και κάτι τέτοια. Επίσης έβαλα ένα πρόγραμμα που μετράει μέχρι πόσο μπορείς να την κάνεις overclock και δείχνει έναν τρισδιάστατο κύβο που γυρίζει.Όμως εμένα μου τον εμφανίζει με 2-3 μικρές τρύπες επάνο του. Έχετε να προτείνετε κάτι πριν την δώσω πίσω ? Ευχαριστώ.
takis3 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Συγνώμη που δημοσιεύτηκε 2 φορές.Την στιγμή που πάτησα το υποβολή κόλισε το ιντερνετ για αρκετή ώρα και το πάτησα ξανά και το πέρασε 2 φορές.
Isobitis_r Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 den nomizw na exei shmasia to systhma soy, apla soy protinw na thn pas pisw
paravatis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 an tin exeis parei metaxirismeni pithanotata i karta na einai flasharismeni me oced bios i me bios allo apo afto tou kataskevasti. gi'afto to logo mporei na sou vgazei artifacts kai alles tetoies ateleies. se kathe periptosi kalo tha itane na tin epistrepseis.
takis3 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Ευχαριστώ παιδιά την πήγα πίσω.Μάλλον θα είχε πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.