Spitzenklasse Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Ρε παλληκάρια, μια γνώμη θέλω. Ψάχνοντας για τροφοδοτικό που να είναι -κυρίως- αθόρυβο, έπεσα σε ένα της Q-tec, 400 watt και με μεγάλο ανεμιστήρα 12 εκ. το οποίο κοστίζει κάτι λιγότερο από 33 ευρώ (τελική τιμή από e-shop). Τι στην ευχή είναι αυτό; Όσα έχω δει μέχρι τώρα και στο δίκτυο και σε περιοδικά κάνουν πάνω απο 70 ευρώ, εννοώντας ότι είναι κάποιας εταιρείας με όνομα και όχι no name. Λέτε να είναι ....μάπα το καρπούζι; :?: :?:
deathlok Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 ego pantos pou exo to 400w inovator(oxi athorivo) einai mia xara (oxi overclocking ktl) alla antexei dio dvd tris diskous sta 7200 kai ena tipiko sistima me arketes usb siskeves me liga logia den brisko to logo na einai mapa alla asfalos den tha einai kai san afta ton 100euro
ikaros81 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Απο προσωπικη εμπειρια, καλυτερα να μην παρεις Q-TEC. Οπως και να το κανουμε, ισχυει οτι πληρωνεις αγοραζεις. Οποτε καλυτερα να πας να παρεις κατι καλυτερο. Τα tagan λογου χαρη.
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Ρε παλληκάρια' date=' μια γνώμη θέλω.Ψάχνοντας για τροφοδοτικό που να είναι -κυρίως- αθόρυβο, έπεσα σε ένα της Q-tec, 400 watt και με μεγάλο ανεμιστήρα 12 εκ. το οποίο κοστίζει κάτι λιγότερο από 33 ευρώ (τελική τιμή από e-shop). Τι στην ευχή είναι αυτό; Όσα έχω δει μέχρι τώρα και στο δίκτυο και σε περιοδικά κάνουν πάνω απο 70 ευρώ, εννοώντας ότι είναι κάποιας εταιρείας με όνομα και όχι no name. Λέτε να είναι ....μάπα το καρπούζι; :?: :?:[/quote'] einai mapa.oute 200 watt den bgazei gia auto einai toso ftino. to ixe parei enas filos mou kai molis ebale liga pragmata pano parto kato epitopou.skata 400 ari ine.apla einai ligo athoribo.kalitera levicom ,chieftek thermaltake
God Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Εγω εχω παρει το 500αρι (3-4 τετοια κιολας για φιλους κτλ) με 2 ευρω παραπανω. Καλα 500 βατ δεν τα βγαζει μην χε..... αλλα ειναι αξιοπρεπεστατο και με καλες τασεις. Αλλα αθορυβο δεν ειναι ουτε κατα δοιανεια. Ο ανεμιστηρας ο 12ρης που εχει γυριζει στις 2400στροφες. Καπου 36-40db τα βγαζει και ασε τι λεει το κουτακι. Δεν ειναι και ενοχλητικο αλλα το ακους σιγουρα.
sokonik_ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 κι εγω σκεφτομουν να το παρω αλλα μετα απο αυτα που βλεπω καλυτερα να το αναβαλω μαλλον
vagpap Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 To JJ που πήρα από το Ramshop 35 ευρώπουλα (400) είναι πάντως μια χαρά και από θόρυβο δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο. Στην τράπεζα πάντως έχουν κάτι ΙΒΜ που τα άτιμα ούτε που ακούγονται (και είναι Ρ4 2.8)!!!
doc1000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ πήρα το 300άρι Qtec ως προσωρινή λύση μιας και περιμένω σχεδόν 4μήνες αντικατάσταση για το χαλασμένο μου Antec... To 300άρι qtec μέχρι τώρα δουλεύει άψογα και είναι και αθόρυβο μιας και έχει μόλις 1 ανεμιστήρα. Το πόσο θα κρατήσει βέβαια άγνωστο... Πάντως και με το "επώνυμο" antec τί κατάλαβα?... Τα 'παιξε κι αυτό κι ακόμα ταλαιπωρούμαι με την κωλοαντιπροσωπεία ...
Spitzenklasse Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Ψιλομπέρδεμα η υπόθεση αλλά κάπου βρωμάει το πράγμα, ιδίως με τα πραγματικά watt που βγάζει. Μάλλον θα πάω σε κάτι ακριβότερο. Μη γίνει και καμία ζημιά και τα λεφτά που γλυτώσω από το τροφοδοτικό τα πληρώσω σε καινούργια περιφερειακά! Ευχαριστώ όλους...
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ πήρα το 300άρι Qtec ως προσωρινή λύση μιας και περιμένω σχεδόν 4μήνες αντικατάσταση για το χαλασμένο μου Antec...To 300άρι qtec μέχρι τώρα δουλεύει άψογα και είναι και αθόρυβο μιας και έχει μόλις 1 ανεμιστήρα. Το πόσο θα κρατήσει βέβαια άγνωστο... Πάντως και με το "επώνυμο" antec τί κατάλαβα?... Τα 'παιξε κι αυτό κι ακόμα ταλαιπωρούμαι με την κωλοαντιπροσωπεία ... ena ups den kanei kako.b:)pare ena akribo kalitera dioti to trofodotiko ine apo ta pio basika.eixa parei kapote ena 350 prin arxisoun na bgenoun kales markes kai mou mamise to dvd-rw.pote den mporesa na grapso dvd me auto to trofodotiko.to allaxa kai afou alaxa kai to dvd-rw dioti ta ixe pexei (laser calibration failed) se 2x epexe kanonika.kalitera 30 euro parapano kai ena exei protection apo overvoltage overcurrent ktl.
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 H E R O L C H I RULES!! oraia trofodotika.normal timi kai athoriba.
Spitzenklasse Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Προς τα κει πηγαίνει η δουλειά! Απομένει μόνο να βρω ένα online κατάστημα να τα έχει. Επαρχία γαρ....
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Καλημέρα! Και εγώ χρειάζομαι ένα φθηνό τροφοδοτικό άμεσα! To chieftech 350W από το πλαίσιο λέει τπτ? Δεν έχει ούτε φωτογραφία στην ιστοσελίδα του, αλλά ούτε και χαρακτηριστικά!!
clairvoyant Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Ενημερωτικά, το συγκεκριμένο τροφοδοτικό μου έχει ήδη κάψει 1 μητρική. Στη θέση σου δεν θα το αγόραζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.